Søte Selena Gomez velger som oftest en søt og naturlig look til hverdags, og litt mer fargesterk sminke til fest. Slik får du looken!

Til hverdags:

* Bruk en fuktighetskrem med litt farge eller en foundation, eventuelt bare pudder, til å gjøre huden i ansiktet jevn. Har du litt kviser eller noe annet du vil dekke litt ekstra over, kan du bruke en concealer - som betyr "dekkstift". Den bør være litt lysere enn huden din.

* Selena liker å fremheve de store, mørke øynene sine. Det gjør hun som oftest ved å bruke en svart eyeliner på våtkanten under øyet, og masse maskara både over og under øynene.

* På leppene foretrekker Selena å holde det så naturlig som mulig. Velg en ferskenfarget leppestift eller en lyserosa lipgloss. Eventuelt bare en leppepomade som gir fuktighet.

Klikk videre for å se hvordan du får fest-looken!

Til fest:

* Ta utgangspunkt i hverdags-looken. Grunnlaget er allerede lagt!

* Påfør rouge/blush i kinnene med en stor sminkebørste. Aller helst velger Selena blush i varme ferskentoner (ikke for rødt og ikke for rosa), og gjerne med litt skimmer.

* Selena sees ofte med leppestift i en knall farge, for eksempel rosa og rød. For å unngå tørre lepper ved bruk av leppestift, kan du ta på litt lipgloss over leppestiften. Eventuelt kan du bruke kun lipgloss med farge.

* Eksperimenter med farget øyenskygge: Selena velger gjerne blå eller lilla øyenskygge, som legges i en ganske tynn stripe rett over øyelokket. Pass på så det ikke blir for mye.

* Hvis du vil markere øynene enda mer: Påfør en flytende, svart kajal på oversiden av øyenvippene. Her kan det være lurt å øve seg litt først - det gjelder å være stø på hånda!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!