De er blitt hyllet opp i skyene hjemme i Irland og skaper hysteri overalt hvor de går. Tvillingbrødrene John og Edward er ikke hvem som helst, de er superfantastiske Jedward!

For litt over 2 år siden meldte de to brødrene seg på det britiske X-factorprogrammet. Dommer Simon Cowell var ikke imponert og ville sende de hjem allerede etter første vers av opptredenen deres. Men resten av juryen likte guttene, og de gikk videre og hang med helt til finalen.

Brødrene meldte seg så på Grand Prix hjemme i Irland, vant, og dro til Tyskland for å delta i den europeiske finalen. Det endte med en åttendeplass, men guttene hadde gjort seg bemerket med sangen "Lipstick".


Jedward synger gjerne coverlåter (låter andre har laget, men som en gjør på sin egen måte), og her har synger de Blink 182 sin kjente låt "All The Small Things" og har og laget en egen musikkvideo til. Kult!

Vil du lese mer om Jedward finner du fakta og bilder i både Julia nr. 16 og Julia kjendisspesial!

Liker du Jedward?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!