Brad Pitt og Angelina Jolie har til sammen seks barn, som er i ferd med å bli sånn cirka verdens heldigste. Brad og Angelina bygger nemlig en fornøyelsespark til dem! En miljøvennlig én, til og med.

Ifjor dro familien til Legoland, men da turen deres måtte avbrytes på grunn av sikkerhetsbekymringer, tenkte de like så greit at det var enklere å bygge en hjemme hos seg selv.

Nærmere bestemt på slottet deres sør i Frankrike. Og i stedet for karuseller som bruker mye strøm, skal det installeres solcellepaneler på taket, og alt drives av sollys. Alt vannet som brukes i parken skal dessuten resirkuleres.

– Det blir et gigantisk svømmebasseng, sklier, tunneler, en sjørøverøy med et slott, en go kart-bane og en tradisjonell karusell. Brad har designet et minitog som går over hele parken, sier en kilde til Perezhilton.com.

Vi sier bare WOW!! Kan vi også få være med?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!