19 år gamle Selena Gomez har blitt valgt ut til å lede hele MTV's Europe Music Awards. MTV EMA vil finne sted sønag 6. november, og arrangeres for 18. år på rad. Med 22.2 millioner seere i 2010 er dette en av verdens største TV-gallaer.

Selena Gomez beskriver oppdraget slik:
- Jeg er veldig glad for å være vertinne for MTV EMA 2011- det er som en drøm! Dette har lenge vært en av de største begivenhetene i populærkulturens verden: gi anerkjennelse til de største stjernene innen musikk fra hele verden! Det er en ære å være vertinne på årets show.

Før gallaen er i gang er Lady Gaga allerede den store favoritten med seks nominasjoner, etterfulgt av Katy Perry og Bruno Mars med fire nominasjoner, og Adele, Justin Bieber og Thirty Seconds To Mars med tre.

De nominerte fra Norge er Erik og Kriss, Eva & The Heartmaker, Jaa9&OnklP, Jarle Bernhoft og Madcon.

Live TV-sending
MTV EMA 2011 sendes live søndag den 6. november kl 21.00 på MTV. De som ønsker å se artistene gjøre sin entré på den røde løperen bør slå på TV’en allerede kl 20.00!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!