Sammendrag av det han sier:

Om sangen Se No More: Den handler om å takle kjærlighetssorgen så godt man kan, prøve å gjemme seg, og vil helst ikke ville se den personen det har blitt slutt med. Den dagen singelen Se No More ble sluppet, våknet jeg opp til masse meldinger på mobilen, på mail, på Twitter osv. og jeg lurte på hva som sto på. Det var venner, kjente og fans kontaktet meg og skrev at de elsket sangen. Det var helt sprøtt. Jeg ble kjempeglad, og leste og svarte på meldinger i flere timer. Jeg kunne ikke fatte at drømmen min var i ferd med å gå i oppfyllelse.

Første opptreden var i Chicago, for over 40000 mennesker. Det var veldig overveldene og utrolig å se at jeg hadde masse fans der. Jeg sto der og holdt min første opptreden. Jeg hadde øvd på alle dansetrinnene og musikken. Det var alt så nytt for meg. Å se alle de menneskene som kom på konserten var helt vannvittig.

Se musikkvideoen til Se No More her:

Hva synes du om sangen?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!