Disney Channels kampanje "Friends Forever" utfordrer alle norske barn og unge til å nominere venner som fortjener litt ekstra magi i hverdagen. For hver nominasjon gir Disney Channel 5 kroner til Redd Barna.

Både Didrik og Alexander synes det er kjempeviktig med vennskap.

“Alle trenger en god venn. En venn er en som tåler at du er deg selv, en som alltid stiller opp for deg og som ikke er redd for å si i fra,” sier Rybak.

“Vennskap er noe av det viktigste vi har her i livet. Det å ha noen å relatere seg til og det å omgi seg med personer man er glad i, er essensielt for å føle seg bra. Man deler hemmeligheter, historier, minner, god musikk og godterier. Noen venner har man hele livet, mens andre kommer og går. Ta vare på dem du har!”, sier Didrik Solli-Tangen.

disney.no vil alle ha mulighet til å nominere en god venn og dermed være med og konkurrere om en magisk vennedag. For hver nominering gir Disney Channel fem kroner til Redd Barna.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!