Det nærmer seg premieren på den fjerde Twilight-filmen, Breaking Dawn, part1, og det bør jo selvfølgelig feires! Her får du noen tips til hvordan du kan lage vinterens kuleste fest.

Invitasjoner:

Send ut invitasjoner hvor du har klistret på kule Twilight-bilder på forsiden, og skriv noe liknende som:

Kjære Twilight-fan, du er spesielt valgt ut til å delta på vinterens store Twilight-fest.
Tid: Ved daggry (ekte tid i parentes)
Sted: Hos Cullens (med den virkelige adressen i parentes)
Antrekk: Pent, gjerne inspirert av din Twilight-favoritt!
Bespisning: Vegetar
NB! Varulver kan tenkes å dukke opp ved Formørkelsen.

Bruk fantasien, og kjør på med alle Twilight-uttrykkene du kan!
Du kan også klikke på invitasjonen over, lagre og skrive ut, dersom du ikke vil lage noe selv.

Forberedelser:
Ettersom Cullens er vegetarianere, serveres det naturligvis ikke noe kjøtt! Men heller fingermat som jordbær, oppskjært ananas, melon, eple, appelsin osv. Og massevis av godteri!

En morsom og ganske enkel ting å gjøre, er å kjøpe inn rødbrus på flaske, legge dem i varmt vann så etikettene løsner, og lage nye etiketter! Print ut Twilight-bilder og lim på, eller sitater fra bøkene/filmene. For eksempel Im on a special diet (Edward Cullen). Rødbrusen skal representere dyreblod!

Related content Bildet er lånt herfra .

Det er kult å henge opp masse plakater over hele rommet, og masse hvite, svarte og røde ballonger som er fargene som går igjen utenpå Twilight-bøkene. Bøkene kan fungere som bordpynt, og hva med å henge opp røde silkebånd (som på coveret til Eclipse-boka) rundt i rommet?

Musikk/film
Twilight/New Moon/Eclipse på dvd kan jo surre og gå på en tv i bakgrunnen. Skaff deg soundtracket til filmene, det blir kveldens festmusikk!

Dersom du har Spotify, har vi laget en spilleliste med mesteparten av musikken fra filmene her! Twilight-spotify-spilleliste.

Lag-quiz
Alle festdeltakerne deles opp i to lag: Team Edward og Team Jacob. Begge lag får utdelt en quiz om Twilight-filmene, bøkene og skuespillerne, og det er om å gjøre å bli først ferdig og få flest mulig riktige svar. Testen må lages på forhånd, og du bestemmer hvor lang og vanskelig den skal være. Hvem vinner? Team Edward eller Team Jacob?

Kanskje det dukker opp noen varulvgutter (eller andre gutter) i bar overkropp?

Quiz
Alle deltakerne på festen må velge seg et Twilight-navn. F.eks. Edward, Bella, Jacob, Jessica, Esme, Billy, Emily, osv. Det spiller ingen rolle hvem som er hva, det viktigste er at alle har forskjellige navn. En quizmaster som har laget spørsmål på forhånd, leser opp ett og ett spørsmål. Så gjelder det å være kjappest. Når man vet svaret, reiser man seg opp og roper Twilight-navnet sitt. Førstemann får svare på spørsmålet, og får poeng for hvert riktige svar. Hvem er størst Twilight-fan, og kjappest? Garantert mye moro når alle hopper opp fra stolene sine/gulvet og roper Twilight-navn!

Eksempel på spørsmål til quizen:
- Hvilket år ble Edward født?
- Hvem sier Han ser på deg som om du var noe å spise...
- Hvilken annen film har Kristen Stewart og Dakota Fanning nylig spilt i sammen?
- Hva heter denne sangen? (spill av Robert Pattinsons Never Think, Muses Supermassive black hole e.l.)
- Hvem er alfahannen i ulveflokken?

Her kan du få inspirasjon til quiz-spørsmål!

Enda flere tips finner du her!

Og så videre... bare fantasien setter grenser, og ekte Twilight-fans har sikkert mange egne idéer til gjennomføringen av en sånn fest!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!