stjerner:

Åpen Justin i nytt intervju!

Se klippet der Justin snakker om forhold og venner med Oprah Winfrey.

Publisert Oppdatert

Justin Bieber er vant til å gi intervjuer, og vi har sett ham svare på utallige spørsmål. Men i går ble intervjuet som Oprah har gjort med ham sendt for første gang, og her viser Justin en ny side av seg selv. Han forteller åpent om kjendisstatusen, moren sin, venner, og at han føler seg ensom.

Responsen på intervjuet har ikke latt vente på seg. Justin har fått massevis av tilbakemeldinger fra fans på Twitter og Facebook, og alle støtter ham og synes han er tøff.Justin er veldig klar over at han ikke lever et normalt tenåringsliv, og han må ofre mye for dette. Men han vet også godt at han også får oppleve så mye, mye mer enn hva mange andre får. Før han ble kjent hadde han ikke en gang vært ombord på et fly!

Når man er så kjent som Justin er, må man snike seg mye rundt, løpe fra en bil med sotede ruter til en annen, og konstant forsøke å hjemme seg for å få litt privatliv.

Det er ikke så lett for Justin å være seg selv sammen med andre. Han sier at han forsøker å være med mennesker som har kjent ham lenge, før han ble en superstjerne. Han forteller også at han ikke har mange venner - bare 3 ordentlig nære venner som han ser en sjelden gang.

Det har aldri vært en stjerne så stor som Justin. Ikke på samme måte. Han har blitt kjent gjennom media, og den store fanskaren hans har kunnet følge ham via sosiale medier helt fra starten av. Justin sier han har et spesielt forhold til fansen sin, nettopp fordi han kan ha få nær kontakt med dem via Facebook, Twitter, Youtube osv. Justin forsøker å svare så mange fans han bare klarer når de skriver til ham på disse stedene.

Justin ønsker å bli annerkjent for musikken sin, og bli godkjent som en voksen artist nå som han har vokst opp.

Han er veldig glad i moren sin, som fikk ham da hun bare var 18 år gammel. Justin mener han og moren har vokst opp sammen. En stund syntes han hun var litt masete, men nå skulle han ønske at han så henne mer. Justin har også et ganske bra forhold til faren sin. Faren har to små barn med en ny dame, og Justin synes det er gøy å være storebror for dem.

Justins favoritter:
- Den største drømmen Justin har nå er å vinne en Grammy Award.
- Justins favoritt CD er Boys 2 Men 2, ellet Thriller.
- Det viktigste Justin har med seg på turné er laptopen og iPhonen sin.
- Smallville og Friends er hans favoritt TV-programmer gjennom tidene.
- Hans største kjendisforelskelse er Beyoncé.
- Japan er Justins favorittsted i hele verden.
-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning