Julias julekalender:

Alt du trenger å vite om Julias julekalender

Slik funker det - og se premiene allerede nå!

Publisert Oppdatert

Nå er vi i desember, og dere vet vel hva det betyr? Tid for Julias julekalender!

Som vanlig har vi fylt opp adventskalenderen med kule premier, og du kan sniktitte på alle premiene allerede nå!

Her finner du bilder av alle premiene i Julias julekalender.

Slik deltar du:

Du må være medlem på Julia.no for å delta i julekalenderen. Det er veldig enkelt og HELT gratis å registrere seg! Her kan du registrere deg.

Å registrere seg på Julia.no betyr ikke at man får Julia-bladet i posten, og det er helt gratis å være medlem. Men husk å skrive inn fullt navn og adressen din når du registrerer deg, så får vi sendt deg premien din dersom du vinner i julekalenderen.

Får du feilmeldingen "Mangler kontaktinformasjon"? Har du glemt å skrive inn navn+adresse? Gå til "Min profil", velg "innstillinger", og trykk så på fanen som heter "Medlemskap", og fyll det inn der. Vi offentliggjør ikke dine personlige opplysninger, bruker det kun for å sende deg premien hvis du vinner.

Hver dag kommer det en ny luke. Du deltar ved å svare på dagens spørsmål nederst i saken den aktuelle dagen. Det er kun mulig å delta i julekalenderluken den dagen den legges ut.

Det er mulig å vinne flere ganger i julekalenderen. Alle vinnerne blir trukket helt tilfeldig blant de som har svart riktig på spørsmålet i julekalenderluken.

Vinnere:

Alle vinnere vil bli offentliggjort i denne listen!

Vi trekker alle vinnere dagen etter hver konkurranse, bortsett fra i helgene. Vinnere fra fredag, lørdag og søndag trekkes på mandag.

Vi sender ut alle premiene fortløpende, helt frem til 19.desember. Alle som vinner etter 19.desember, får premiene sine etter nyttår.

Ha en super adventstid, og lykke til i årets kalender!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning