TIPS:

6 ting du kan gjøre hjemme i sommer

Har du lite å gjøre hjemme i sommer? Her får du noen tips til hva du kan finne på!

Publisert Oppdatert

Sommerferien er lang, og man er aldri på ferie i to hele måneder. Du er nok ikke alene om å være hjemme i sommerferien, så det er bare å samle noen venner og finne på noe gøy! Her får du noen tips til hva dere kan gjøre!

1. Vannkrig

Samle noen venner og ha vannkrig. Vannkrigen kan dere enten ha i hagen eller på en fotballbane eller i en park. I sommerferien er jo skolen stengt, så dere kan også bruke skolegården! Ta med vanngevær og flasker og gjør dere klar for en skikkelig våt krig!

2. Piknik med jentegjengen

Piknik er perfekt for varme sommerdager i Norge. Hva er vel bedre enn å samle jentegjengen og være ute i solen en hel dag? Avtal hvem som skal ta med hva slags mat og snacks. Som for eksempel salat, jordbær, vannmelon og potetgull! Ta med dere pledd og finn nærmeste park eller strand der dere kan kose dere hele dagen!

3, Makeover

Det finnes vel ikke noe som er morsommere enn å prøve forskjellig sminke og krølle håret? Hvis været er dårlig kan du og venninnene dine sminke og fikse håret til hverandre. Når dere har hatt en skikkelig makeover kan dere ha en morsom fotoshoot sammen! 

4. Telttur i hagen

Man er ikke nødt til å dra langt for å dra på telttur, det holder å bare gå ut i hagen! Ta med deg en venninne eller to og ha en skikkelig jentekveld- i teltet. Ta med dere en lommelykt og en kortstokk og kos dere ute i teltet hele kvelden. Dette blir garantert en kveld med masse latter og lange samtaler om alt og ingenting! Og det beste med å sove i telt i hagen, dere kan slippe sovepose og heller bruke dyne!

5. Rydde rommet

Ok, dette høres kanskje dødskjedelig ut, men på en regnværsdag passer en skikkelig ryddedag. Det er ingen hemmelighet at det er kjempevanskelig å holde klesskapet ryddig når man har dårlig tid på morningen og skal kle på seg. Nå som det er ferie kan man ta seg tid til å rydde opp ordentlig i klesskapet. Gi bort klær du ikke bruker lenger og kast det som er ødelagt. Når klesskapet er ryddig kan du tømme hyller, skuffer og skap. Ark fra skolen og annet skrot samler seg opp og tar opp veldig mye plass. Nå har du tid til å kvitte deg med alt skrot du ikke trenger. Selv om dette tar lang tid føles det kjempebra når rommet er helt strøkent og tomt for ting man ikke trenger!

6. Ballspill

Sommeren er den perfekte tiden for ballspill! Både fotball, volleyball og døball er noe alle kan være med på. Man trenger ikke nødvendigvis er være så mange heller. Ta med deg noen venner finn en plass som passer. Det er lett å finne en plass å spille ballspill på, enten det er i hagen, parken eller skolegården!  

 

Har du noen tips til hva man kan gjøre hjemme i sommer?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning