TV-serier

5 tv-serier du burde sjekke ut!

Vurderer du å begynne å se på en tv-serie, men er ikke helt sikker på hvilken? Her er 5 tv-serier Julia anbefaler!

Publisert

Klikk deg videre for å finne en serie DU kan drømme deg bort i!

The Vampire Diaries

Du kan både kan gråte og le høyt av denne serien!

Varighet: 2009-nå
Sesonger: 6 sesonger. Sesong 7 begynner i oktober.
Episoder: Totalt 133 episoder. Ca 20 episoder i hver sesong. Hver episode varer i ca 40 minutter.
Kan sees: Netflix, Viaplay og Fem.

Serien handler om jenta Elena Gilbert. Elena bor i Mystic Falls, hvor overnaturlige skapninger holder til. Hele serien er et kjærlighetstriangel mellom Elena og de to vampyrbrødrene Damon og Stefan Salvatore og hvilke problemer de og deres venner støter på underveis.

Serien er alltid spennende og det er sjeldent en episode som ender stille. Noe som gjør at du ”bare må” følge med! Det er en serie du lever deg skikkelig inn i, som du både kan gråte og le høyt av.

 

The Originals

Aldri er et stille sekund!

Foto: TVNorge

Varighet: 2014-nå
Sesonger: 2 Sesonger. Sesong 3 begynner i oktober.
Episoder: Totalt 44 episoder. 22 episoder i hver sesong. Hver episode varer i ca 40 minutter.
Kan sees: Fem og Netflix.


The Originals er en spin-off serie fra The Vampire Diaries og begynte på sin første sesong i 2014. Serien handler om de aller første vampyrene på jorda, hovedsakelig søsknene Elijah, Rebekah og Klaus Mikaelson. Klaus ønsker å ta tilbake det New Orleans han bygde, men måtte forlate midt i oppbyggingen da faren kom etter han og søsknene for å drepe dem. Marcel, en gammel venn, tok over ansvaret for byggingen, men da de kom tilbake hadde han tatt hele byen til sin egen.

Om du liker å se serier med futt i, hvor det aldri er ett stille sekund, er dette serien for deg. Det er likevel veldig lurt at du ser The Vampire Diaries først, for å kunne få litt bakgrunnsinformasjon om Mikaelson søsknene.

Teen Wolf

Fylt av utrolige skapninger!

Varighet: 2011-nå
Sesonger: 5 sesonger.
Episoder: Totalt 67 episoder. Mellom 12 og 24 episoder i hver sesong. Hver episode varer i ca 40 minutter.
Kan sees: MTV og Netflix.


Teen Wolf handler om Scott McCall som prøver å tilpasse seg en ny livsstil, men likevel vil holde på et normalt liv. Han får god hjelp av hans beste venn Stiles Stilinski og den "mystiske" Derek Hale. Allerede første skoledag forelsker Scott seg i Allison Argent og det oppstår etterhvert søt musikk mellom dem. De skaper seg sin egen lille gjeng på skolen, men forholdet skal ikke bli så enkelt med overnaturlig skapninger som lurer rundt hvert hjørne!

Serien er fylt av utrolige skapninger og enda mer utrolige problemer. Fart og spenning i hvert sekund!

The Carrie Diaries

En ekte jenteserie!

Varighet: 2013-2014
Sesonger: 2 sesonger.
Episoder: Totalt 26 episoder. 13 episoder i hver sesong. Hver episode varer i ca 40 minutter.
Kan sees: TV2 Sumo.


The Carrie Diaries tar for seg ungdomstiden til Carrie Bradshaw fra Sex og Singelliv tidlig på 80-tallet. Hun stiller sine første spørsmål om sex, vennskap og familie og har sitt første møte som skribent på Manhattan.

Dette er en ekte jenteserie. Mote, gutter, skole, drama, motemagasiner og mer. Er dette noe du interesserer deg for bør du ta en titt!
 

Pretty Little Liars

Kjærlighet, drama og mystikk!

Varighet: 2010-nå
Sesonger: 6 sesonger.
Episoder: Totalt 129 episoder. Mellom 22 og 25 episoder i hver sesong. Hver episode varer i ca 40 minutter.
Kan sees: Viaplay og Netflix.


I Pretty Little Liars følger vi de fire venninnene Spencer, Hanna, Aria og Emily som mistet kontakten etter at deres bestevenninne, Alison, forsvant. Et år etter finner de tilbake til hverandre da de alle mottar mystiske meldinger fra en som kaller seg for "A". ”A” truer med å avdekke venninnenes dypeste hemmeligheter, til og med de hemmelighetene de trodde kun Alison visste om. I starten tror de det er Alison selv som sender dem disse meldingene, men da Alisons bli funnet død starter jakten på ”A” for fullt.

Dette er en veldig spennende serie som ikke bare tar deg med inn i en hemmelig søken på ”A”, men som også gir deg innblikk i venninnenes liv. Fylt av kjærlighet, drama og mystikk er dette en serie som absolutt kan anbefales!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning