5 grunner til at vi gleder oss til sommerferie!

Ikke såååå lenge igjen nå!

Sommerferie! Diggeste i verden!?

Sommerferie! Diggeste i verden!? Foto: Getty images

Publisert Oppdatert

Vi kjenner følelsen. Ingenting er så tungt som skolen akkurat nå, hvor lærerne gjerne legger inn ekstra mange prøver og tester, liksom bare for å gjøre ventetiden på ferie enda lengre...

Men nå er sommerferien nesten rett rundt hjørnet, her får du fem grunner til at vi gleder oss og er sykt klare for sommerferie!

 

Hva gleder du deg til i sommer?

Sove lenge

Det beste som finnes?

Det er jo ingenting som er bedre enn å legge seg og ikke sette på vekkerklokke! Å våkne av seg selv, uthvilt litt godt utover morningen- gjerne etter at skolen vanligvis ville begynt!

Henge med venner og familie

Jo, faktisk, familie også!

I sommer vil vi sove lenge!

I sommer vil vi sove lenge! Foto: Getty images

Når det er sommerferie har man endelig tid til å være så mye som mulig med venner! Det er ingen skole, fritidsaktiviteter eller lekser som tar opp tiden i hverdagen og familie og venner kan være førsteprioritet!

Sommermote

Og brune legger...

Her i Norge er vi kanskje mindre lei av sommermote enn i noen andre land, siden vi sjelden får benytte oss av den. Alle shortser, kule topper, tøysko, flipflops og sommerkjoler fra i fjor ser nye ut og du kan endelig glede deg til å velge antrekk igjen!

Pause

Del iskald sommerdrikke med en god venn!

Del iskald sommerdrikke med en god venn! Foto: Getty images

En time-out!

Alle trenger en pause en gang i blant, og sommerferien er den ultimale pausen. Du får pause fra skole, lekser, prøver og innleveringer. Og ikke nok med det, du har pause i TO måneder! Deilig!

Sommeraktiviteter

Vi vil gjøre ALT!

Korte kjoler og korte shorts er HOT!

Korte kjoler og korte shorts er HOT! Foto: Getty images

På sommeren er det så mange morsomme aktiviteter man kan finne på, spesielt med venner. Dere har masse tid til å være ute å spille fotball, volleyball og andre sporter. Dere kan dra på stranden, i parken, bade og ha piknik i hagen. Hva er vel bedre enn å ha tid til å gjøre morsomme aktiviteter med venner hver dag?

Hva slags is liker DU best?

Hva slags is liker DU best? Foto: Getty images

Hopp i det!

Hopp i det! Foto: Getty images

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning