One Direction 5 år

1D takker fans!

På 5 årsdagen brukte 1D gutta Twitter til å virkelig hedre fansen og hverandre!

One Direction vant prisene for beste pop/rock-band og pop/rock-album.

One Direction vant prisene for beste pop/rock-band og pop/rock-album. Foto: PR Photos

Publisert Oppdatert

Torsdag 23 juli hadde One Direction 5 årsjubileum! 5 år, 4 albumer, 4 turneer, fans verden over. Er det rart gutta i 1D er takknemlige?

På torsdag twitret de alle sammen opp til flere ganger hvor de takket hverandre, crew og mest av alt- fansen!

Louis prøver å beskrive hvor takknemlig han er og skrev en lang tweet hvor det kun sto takk mange ganger! Senere skrev han også "Dere har vært den mest utrolige fanskaren og ingenting dere gjør går usett forbi oss. Vi er så heldige som har dere! Tusen takk :)".

Harry viste også sin takknemlighet for fans og crew! "Vi har vært et band i 5 år. Og det er umulig å takke alle nok for all støtten de har gitt oss gjennom tiden" twitret han på torsdag!

Det er ikke bare Harry og Louis som hedret fans på Twitter torsdag, også Niall var aktiv på tastene! "Tusen hjertelig takk for alt dere har gjort for oss, for en utrolig reise det har vært, skulle ønske vi fikk takket dere alle" skriver han. Han takker også resten av bandet for alt det utrolige de har fått gjøre sammen.

Liam twitret såklart han også, "Wowwwww 5 år 5 gutter. For en utrolig reise, jeg kunne ikke takket alle i nærheten av nok og takk Louis, Niall, Harry og Zayn for alt" skriver han! Zayn twitret også tilbake "takk kompis! :) x".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning