forelskelse:

10 tegn på at du er forelska!

Rød i toppen og kribling i kroppen? Kanskje du er litt forelska?

Publisert Oppdatert

Det er noe som ikke stemmer helt. Du føler deg liksom helt rar i hele kroppen, og stort sett tenker du bare på én ting... Her er Julias 10 sjekkpunkter for om du er forelska!

1. Store konsentrasjonsvansker
Enten du sitter midt i timen eller hjemme på kjøkkenet, har du vanskelig for å høre hva som blir sagt. Tankene dine er et helt annet sted, du kan bare tenke på ham, ham, ham...

2. Rød i toppen
Du møter ham i gangen. Og du prøver å se kul ut. Men det er ikke bare-bare. Det skal jo ingenting til før du blir rød som en tomat! Argh!

3. Hjerter overalt
Alle skolebøkene dine er fylt med hjerter. Du skriver navnet hans overalt, og gjerne ditt eget ved siden av. Navnene deres matcher jo så utrolig bra! Men du passer på at ingen ser hva du skribler.

4. Mye på hjertet
Når du først begynner å snakke om ham, går det ikke an å stoppe. Venninnene dine må tålmodig høre på om du traff ham den dagen. Om han sa hei. Om han kanskje liker deg. Hva han hadde på seg. Hvor kjekk han er. Det er så mye å fortelle!

5. Uendelige dagdrømmer
I fantasiene dine er dere sammen. Dere er lykkelige, kanskje det er solnedgang, han sier hvor pen du er, du tør å holde ham i hånda, dere kysser. Alt er bare helt perfekt ... Helt til mamma roper at det er middag.

6. Hemmelighetskremmerier
Du gjør alt for at han ikke skal oppdage at du liker ham. Møter du ham i gangen, ser du helst vekk. Eller anstrenger deg litt ekstra for å vise hvor morsomt du har det med venninnene dine. Hadde han funnet ut at du liker ham, hadde det blitt syyykt flaut!

7. Nye høydepunkter
Før var det kanskje fredagskveldene eller helgene som var høydepunktet i uka. Nå er de glemt, høydepunktene er hver gang du ser ham på skolen.

8. Svimmel og rar
Du føler deg annerledes. Hjertet ditt slår fortere, du føler deg svimmel, du har massevis av sommerfugler i magen. Har du fått influensa? Er du alvorlig syk? Neida, ta det med ro, du er bare forelska.

9. Grundig detektivarbeid
Du har fått deg en ny jobb ved siden av skolen. Som spion! Ingen opplysning om gutten du liker er for liten. Hva spiser han? Hva gjør han på fritiden? Hva ler han av? Hvilke farger har han på sokkene? Alle detaljer er superviktige.

10. Tør du?
Det hender du tenker over hvorvidt du skal spørre ham rett ut. Om dere skal være kjærester. Eller litt mer forsiktig, om dere skal finne på noe sammen. Kanskje snakke til ham på msn eller facebook. Iblant tenker du over det sikkert 100 ganger om dagen, og innerst inne vet du godt at det ikke skjer noe før du gjør noe. Så hva venter du på?

Er du forelska?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning