- En personlig tragedie

Publisert Oppdatert

Advokat Jan Kildahl stiller spørsmål ved saken der en tidligere arbeidsgiver går ut i lokalpressen og forteller om tidligere rusmisbruk hos sjåføren som var involvert i dødsulykken på E18 i Hobøl.

- Jeg er forundret over at Smaalenenes Avis velger å gå ut med klare antydninger om pillerus etter dødsulykken.

I ulykken omkom en svensk mc- fører, og sjåføren stakk av fra ulykkesstedet. Han ble senere innhente av politiet.

- Hva som er det konkrete årsaksforhold bak ulykken, vet vi foreløpig ikke. Vi venter på politiets konklusjon, som kommer når blodprøven foreligger. Før dette snakker vi om rene spekulasjoner, sier Kildahl, som er oppnevnt som forsvarer for den siktede bilføreren.

I en artikkel i avisen i går gikk en tidligere arbeidsgiver ut og opplyste at han sa opp ulykkessjåføren i fjor fordi han ofte kom ruset på jobb. Arbeidsgiveren varslet Trøgstad lensmannskontor om forholdet og synes at mannen burde ha vært fratatt førerkortet. Forsvareren påpeker at saken er en personlig tragedie for hans klient.

- Han er i en vanskelig situasjon. Jeg synes det er underlig at avisen går så bastant ut før polities konklusjon foreligger. Utover dette kan jeg verken kommentere eller dementere saken, sier Kildahl, som for tiden befinner seg på ferie.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning