Dagshoroskop : 28. februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Det melder seg et behov for å lære noe nytt og finne ny inspirasjon. I ettermiddag melder trettheten seg, og det lønner seg å slappe av.



Tyren


Dersom økonomiske forhold opptar deg for tiden, er det nå et utmerket tidspunkt for å legge planer. Men utsett forhandlinger til senere.


Tvillingene


Mennesker nær deg stiller krav til samarbeid, og det er enkelte situasjoner som sliter deg ut senere på dagen. Tenk over tingene.



Krepsen


Det er travelhet og administrative oppgaver i fokus i dag. Prøv å skifte mellom oppgavene, og still ikke urealistiske krav til deg selv.



Løven


Selv om det er en optimistisk stemning og du er i ditt kreative hjørne, så er det noe som blir for mye for deg i ettermiddag. Lytt til deg selv.



Jomfruen


Det er fokus på hjemmefronten, og praktiske oppgaver venter på å bli løst. Det krever helt sikkert tålmodighet og utholdenhet.



Vekten


Det er trygghet og sikkerhet som virker i forhold til dialoger i dag. Hvis man ikke kommer til enighet, må man utsette planene.



Skorpionen


Det er en god ide å være tålmodig og avventende i forhold til pengesaker. Det betaler seg å ha realistiske forventninger i dag.



Skytten


Du føler kanskje at det er du som må ta ansvar, og de krevende oppgavene faller på deg. Prioriter det viktigste og utsett resten.



Steinbukken


Hvis du føler du møter veggen i ettermiddag, så er det smart å ta det litt med ro. Selv arbeidsnarkomane blir slitne.



Vannmannen


Forhold til gode venner opptar deg i dag, men forholdet til en bestemt venn gir deg noen utfordringer. Tenk over det.



Fiskene



Du er svært fokusert på å arbeide, men i ettermiddag går det kanskje litt tregt. Det behøver jo ikke være din feil.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 28/02 2008, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også