Bil & Påbygg AS satser friskt

Tidsbruket ved montering av påbygg til bil er fortsatt en langsom affære, skriver Bil & Påbygg AS i en epost til tungt.no. De vil gjerne dele tre gode nyheter fra selskapet med våre lesere.

Publisert Oppdatert

Telemark-firmaet har forsøkt å gjøre noe med de lange leveringstidene i samarbeid med selskapets to store utenlandske leverandører. De hevder at monteringstiden på denne måten er blitt betraktelig redusert.

Bil & Påbygg har lenge solgt dumperpåbygg fra Slovakia. Denne topp moderne fabrikken leverer ca. 1000 dumpere i året. Slovakernes produksjons- og monteringslogistikk muliggjør ned mot en uke til montering av dumper på chassis.

Bil & Påbygg skriver videre at de har fått agenturet på Wingliner fra Østerrike, som er en stor skapprodusent representert i alle verdensdeler. De er bl.a. kjent for sine sideåpningsløsninger, også for løsflak/containere. Coca Cola og VW i Tyskland er blant kundene.

Bil & Påbygg AS er siden januar etablert med salgskontor og service i Oslo-området, med Lennart Clevemarker som daglig leder.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning