Kjendiser som Kate Moss, Penelope Cruz og Elizabeth Hurley ikledd fantastiske kreasjoner pryder stadig vekk motemagasinene. Dersom du ikke har lyst til å spandere en normal norsk månedslønn på et antrekk, slik Moss og co gjerne gjør, kan du i flere og flere tilfeller få kjøpt klær og tilbehør designet av trendikonene - og det til en billig penge.

Lagerfeld begynte ballet

Det begynte med Hennes og Mauritz' designerfrieri. Fashionistas verden over gikk mann av huse da billigkjedens første designerkolleksjon ble lansert - laget av selveste Karl Lagerfeld i 2004. Så fulgte Stella McCartney, Viktor og Rolf, Madonna, Roberto Cavalli og nå sist Marimekko. I tillegg har Kylie Minouge lånt bort sitt kreative hode i forbindelse med en strandkolleksjon.

Flere kaster seg på

Nå har flere av de andre billigkjedene kastet seg på trenden, og du kan derfor ikle deg plagg designet av supertrendy kjendiser - uten at lommeboken skriker. Ta en titt i bildeserien for å se det store utvalget!Kjendismote her!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!