Telemark-firmaet har forsøkt å gjøre noe med de lange leveringstidene i samarbeid med selskapets to store utenlandske leverandører. De hevder at monteringstiden på denne måten er blitt betraktelig redusert.

Bil & Påbygg har lenge solgt dumperpåbygg fra Slovakia. Denne topp moderne fabrikken leverer ca. 1000 dumpere i året. Slovakernes produksjons- og monteringslogistikk muliggjør ned mot en uke til montering av dumper på chassis.

Bil & Påbygg skriver videre at de har fått agenturet på Wingliner fra Østerrike, som er en stor skapprodusent representert i alle verdensdeler. De er bl.a. kjent for sine sideåpningsløsninger, også for løsflak/containere. Coca Cola og VW i Tyskland er blant kundene.

Bil & Påbygg AS er siden januar etablert med salgskontor og service i Oslo-området, med Lennart Clevemarker som daglig leder.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!