Kransekake ser alltid imponerende ut. Men, kransekake er faktisk ikke så vanskelig å få til som det kan se ut. Jo, for se bare på denne videoen og få med deg de beste triksene som gjør laging av kransekake til en lek.

Om du ikke har lyst til å gjøre dette på frihånd (og det har du ikke), så er eneste utvei å kjøpe seg et sett med kransekakeformer. Det er altså runde metalformer (fra store til små) som du steker kransekakemassen i. Husk å smøre dem før du steker deigen.

Kransekake er ikke så vanskelig som det ser ut som når det er ferdig, nemlig.

I videoen viser vi deg hvordan du kan lage kransekaken selv. Sjekk ut! Her bruker han ferdiglaget kransekakemasse. Men, dersom du vil lage den selv finner du oppskriften på kransekakemasse her.

Funfact: Tradisjonen med å lage kransekake deler vi med danskene. Det er nesten bare disse to landene som lager kransekake.

Les også:

Slik blir kveldssnacksen super

Her er verdens beste lunsj

Slik smelter du sjokolade

Her kan du søke blant 5.000 oppskrifter!

Kransekake

Kransekake er lettere å laget enn det ser ut. Her finner du oppskriften på kransekake. Husk at du trenger metallringer for å steke helt jevne ringer.

Ingredienser:

500 g mandler

500 g melis

1 ss hvetemel

1 dl eggehvite (3 eller fire stykker)

Høyde (px): Bredde (px):
Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!