Dette trenger du:

250 g ferdig kransekakemasse

200 g melkesjokolade

strøssel

Du kan skrive ut oppskriften ved å trykke på printsymbolet nederst på siden.

=

Del opp kransekakemassen

Del opp kransekakemassen i småbiter og rull hver av dem ut til en kule. Brekk sjokoladen i mindre biter og ha dem i en bolle. Smelt det sammen enten over vannbad eller i mikrobølgeovn. Fordel strøsselet du skal bruke i en skål eller flere dersom du bruker ulik strøssel

=

Dypp kulene i sjokoladen

Bruk to gafler og dypp kulene i den smeltede sjokoladen. La sjokoladen renne av før du legger dem over i en strøsselbolle og ruller dem rundt. Legg dem over på bakepapiret.

Oppbevaring

Kulene holder seg best, oppbevart i kjøleskapet.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!