Annonse

Dette trenger du når du skal vispe smør og sukker hvitt

190 g romtemperert smør

450 g sukker

Du kan skrive ut siden ved å klikke på printsymbolet nederst på siden.

1. Visp smør og sukker hvitt

Bruk romtemperert smør og finkornet sukker. Da er du sikrest på å få et godt resultat. Ha smør og sukker i en miksmasterbolle og visp til det blir luftig og blir nærmest hvitt i fargen. Stopp miksmasteren innimellom og skrap ned fra kantene, slik at alt blir vispet godt. Du må vispe i omlag 5 minutter for å få ønsket resultat.

Relevante saker

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre.

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Hvordan lage godteri til bursdagen

Lag godteri til bursdagen

Sjokoladetrekte mandelkuler lager du i en fei, og de blir trolig borte i en fei.