Hvordan vispe smør og sukker hvitt

Dette er en av de viktigste basene i mange kaker. Gjør du dette riktig er du ikke langt unna suksess.

Dette trenger du når du skal vispe smør og sukker hvitt

190 g romtemperert smør

450 g sukker

Du kan skrive ut siden ved å klikke på printsymbolet nederst på siden.

1. Visp smør og sukker hvitt

Bruk romtemperert smør og finkornet sukker. Da er du sikrest på å få et godt resultat. Ha smør og sukker i en miksmasterbolle og visp til det blir luftig og blir nærmest hvitt i fargen. Stopp miksmasteren innimellom og skrap ned fra kantene, slik at alt blir vispet godt. Du må vispe i omlag 5 minutter for å få ønsket resultat.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

På forsiden av Kaker

=

Slik lager du godteri selv

Sjokoladetrekte mandelkuler lager du i en fei, og de blir trolig borte i en fei.

Smilemuffins

Slik lager du smilemuffins

Gled små kakemonser, og bak sjokolademuffins med innebygget overraskelse!

=

Lag prinsessekake til bursdagsfesten

Dette er kaken som blir så fin at du ikke har lyst til å skjære i den.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Nødhjelp når det virkelig svir

Her er rådene mot sommerens verste plager.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør/direktør:

    Axel Walø

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Kaker

Eggedosis

Eggedosisen kan spises som den er eller brukes som base til for eksempel en kakebunn.

Ostekake med gelelokk

Det er litt jobb med ostekake, men oppskriften er super!

Mmm, deilige cookies

Kanskje du må doble porsjonen, disse godbitene forsvinner fort!