Ny storsatsing på nett

HjemmePC har flyttet

HjemmePC har flyttet inn hos Klikk.no, bladforlaget Hjemmet Mortensens storsatsing på nett.

HjemmePC har flyttet inn hos klikk.no

HjemmePC har flyttet inn hos klikk.no

Publisert Oppdatert

For HjemmePC blir dette 4. generasjon internettløsning.

Klikk.no. Merk deg navnet og merk deg nettsiden. Vi håper og tror at dette blir din nye favorittnettside.

Klikk.no er en massiv og samordnet satsing på internett fra Norges største bladforlag: Hjemmet Mortensen. På Klikk vil du finne innhold fra hele Hjemmet Mortensens spennvidde; alt fra hvordan du planter blomsterløk via biltester til guider om hvordan du setter opp ditt nye trådløse nettverk.

Satsingen betyr også at www.hjemmepc.no flytter på seg. Vi er nå på plass hos Klikk.no. For HjemmePC betyr det at vi får tilgang til en teknisk moderne digital plattform med et moderne utseende. For HjemmePC blir dette 4. generasjon internettløsning. Selv om HjemmePC første gang etablerte seg på nett i 2001, er det første det siste året vi har økt fokuset på nett. Våre ønsker og mål er å ta den samme posisjonen på nett som på print. Hittil i år har besøket på www.hjemmepc.no nesten doblet seg. Det er bra, men vi forventer at trafikken vil mangedobles nå når vi har flyttet inn hos klikk.no.

Du som leser tror vi også vil bli fornøyd med klikk.no. I tillegg til at bladet flytter inn hos klikk, vil du finne en egen teknologiseksjon på www.klikk.no/teknologi , en seksjon som skal driftes i samarbeid med oss i HjemmePC. For å øke trykket på nett blir vi tilført tre nye stillinger. Til sammen blir vi da syv faste ansatte som skal jobbe på blad og nett. I tillegg har vi nesten 20 av Norges beste teknologi-frilansere knyttet til oss. Til sammen tror vi at det skal gjøre oss i stand til å begeistre både på papir og nett.

Hallvard Lunde

Redaktør i HjemmePC og redaksjonssjef for klikk.no/teknologi

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning