Unn deg en sexy uke

Sprit opp forholdet ved å gjøre noe sexy hver dag. Her er ukesplanen!

FORANDRING FRYDER: Ikke vær redd for å spille litt skuespill.

FORANDRING FRYDER: Ikke vær redd for å spille litt skuespill.

Publisert Oppdatert

Har du kjæreste? Piff opp forholdet ved å gjøre noe nytt og sexy hver dag i ei uke. Bonusen er nærhet, inkludert sex, som reduserer stress og øker lysten på mer sex.

Ukesplan

Mandag: Skriv diggeliste

Skriv hver deres liste med fem punkter. Hva er det ved kjæresten som får deg til å føle deg heldig? Komplimentene dere får på lappene vil dempe stress og skape mer nærhet.

Tirsdag: Hans kveld

I dag er det du som skal kose med ham slik han liker det best, såfremt det er innenfor dine grenser. Slå deg løs, og ikke vær redd for å spille litt skuespill.

Onsdag: Din kveld

Jippi! Payoff time! Hva ønsker du? At han gir deg full kroppsmassasje eller at han overrasker deg i løpet av dagen på en plutselig og intim måte? Du aner ikke når det vil skje og går og venter og venter.

Torsdag: Del pute

Ligg på samme pute i minst ti minutter når dere legger dere, uten intensjoner om å ha sex. Bare vær nær hverandre og prat om sexy drømmer og tanker dere har hatt i det siste.

Fredag: Send sexy SMS eller MMS

Bruk fantasien. Bare husk at det er mange som har sendt SMS og MMS feil, eller mistet mobil med intime tekster eller bilder på. Vær edru og stødig på hånden i tasteøyeblikket.

Lørdag: Gi ham opplæring

Fortell kjæresten din at du skal ha den absolutte kontroll over sexen i dag og gjøre akkurat det du ville gjort dersom du hadde vært ham og han hadde vært deg. Hvordan ville du kysset, hatt forspill og elsket? Og ikke minst, hvor lang tid ville du brukt på hva? Etterpå kan dere jo bytte roller.

Søndag: By på sneak peak og aromaterapi

Frist ham med noen sexy moves før du går i dusjen og lokker ham med deg. By så på aromaterapeutisk og romantisk massasje med olje. Prøv for eksempel Body Shop Sensual Ylang Ylang Massage Oil, som er en fuktgivende og sensuell badeolje. Deeeilig...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning