Romantiske reisemål:

Mest romantiske reisemål

Reiseselskapene har kåret sine mest romantiske reisemål. Sjekk ut hvor romantikken blomstrer!

MALDIVENE: Star Tour har Maldivene som sin romantiske feriefavoritt.

MALDIVENE: Star Tour har Maldivene som sin romantiske feriefavoritt. Foto: Foto: Ove Nilsson/Star Tour

Publisert Oppdatert
SANTORINI: Den greske øya Santorini er Apollos romantiske favoritt.

SANTORINI: Den greske øya Santorini er Apollos romantiske favoritt. Foto: Foto: Apollo

Apollo: Santorini i Hellas

Informasjonssjef i Apollo, Helen Begby, er ikke i tvil. På hennes liste over mest romantiske reisemål troner Santorini i Hellas.

- Utsikten fra øyas hovedstad Fira er verdensberømt, og man opplever en solnedgang som de aller fleste husker lenge. Noen romantiske dager på Santorini gir ofte minner for livet, smiler Helen Begby som legger til at Santorini er den sannsynligvis mest fotograferte øya i det greske arkipelet.

Søk etter restplasser til Hellas

Star Tour: Maldivene

- Maldivene har vært romantikeres våte drøm i mange tiår. Her finner man kritthvite pudderstrender, krystallklart vann og får masse tid til å tilbringe late dager med kjæresten, sier Elisabeth Larsen-Vonstett, kommunikasjonsrådgiver i Star Tour.

Hun foreslår å feriere i en vannbungalow med direkte utgang til lagunen som det mest perfekte overnattingssted.

Søk etter restplasser til Maldivene

Les også:

Kvinner ønsker sex i ferien

Forelskelsen er en rus

- Til Maldivene kan man ta med kjæresten, snorkel og dykkermaske og oppleve den fargerike verdenen under vann. Man kan spise middag med føttene i sanden og med stjernehimmelen over seg. Maldivene er stedet hvor man legger fra seg klokken og lever i pakt med naturen og solen. Alt dreier seg om å nyte - naturen, havet, maten - og naturligvis hverandre, sier kommunikasjonsrådgiveren.

MELDIVENE: På maldivene er det mest romantisk å feriere i en vannbungalow .

MELDIVENE: På maldivene er det mest romantisk å feriere i en vannbungalow . Foto: Foto: Ove Nilsson/Star Tour

Ving - Maldivene

Turid Lismoen i reiseselskapet Ving, er også klar i sin tale på spørsmål om hvilket reisemål som er Vings mest romantiske. I liket med Star Tour stemmer hun for Maldivene.

- Hvis det fantes en skjønnhetskonkurranse for romantiske øyer, hadde øygruppen Maldivene garantert stukket av med missetittelen. Badedrakt er korrekt antrekk store deler av døgnet, og stillettheler kan med fordel byttes ut med svømmeføtter, sier Lismoen.

Kritthvite korallstrender med slanke kokospalmer som strekker seg ut mot turkisblått vann er noen av det som gjør Maldivene til reiseselskapets romantiske favoritt.

MALDIVENE: - Kjærligheten pleies aller best på Maldivene, mener Elisabeth Larsen-Vonstett i Star Tour.

MALDIVENE: - Kjærligheten pleies aller best på Maldivene, mener Elisabeth Larsen-Vonstett i Star Tour. Foto: Foto: Ove Nilsson/Star Tour

- Den fredelige, avslappede atmosfæren og Robinson Crusoe-settingen betyr slett ikke at det er mangel på moderne bekvemmeligheter. Jacuzzi kan for eksempel være deilig en sen kveldstime. Men andre former for badekar er utdanket av Det indiske hav, som innbyr til morgenbad rett utenfor soverommet, sier Lismoen.

Les også:

Romantiske hoteller i Norge

Romantisk favorittøy

Tilbake til Klikk reise

MALDIVENE: Her kan man vandre alene på milelange strender.

MALDIVENE: Her kan man vandre alene på milelange strender. Foto: Foto: Ving Norge

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning