Vold og alkohol

- Kjæresten min slo meg

Sjalu, voldelig og kanskje pedofil kjæreste. Denne innsenderen trenger råd fra flere enn Doktor Online.

VOLDELIG KJÆRESTE: At han har oppført seg mistenkelig på soverommet til sønnen, er nok for mange mødre.

VOLDELIG KJÆRESTE: At han har oppført seg mistenkelig på soverommet til sønnen, er nok for mange mødre. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Crestock

Publisert Oppdatert

Min kjæreste har en psykisk lidelse, skriver "Anonym" til Doktor Online.

En av de første dagene vi var sammen, begynte han å forhøre meg om hvor jeg hadde vært når jeg bare hadde vært sammen med foreldrene mine.

Det trodde han overhodet ikke på. Jeg klarte ikke å overbevise ham, han mente jeg ikke var flink nok til det.

Til slutt trodde han da på meg, men tok stadig opp spørsmålene på nytt. Han trodde jeg fløy rundt med alle menn, særlig muslimer, som han hater. Han trodde også jeg hadde skjult mobil på badet, og han fotfulgte meg omtrent hele tiden.

En kveld begynte han å skjelle meg ut, og da jeg ville ta igjen, smelte han til med to ørefiker. Hørselen forsvant nesten, og jeg ble skikkelig mørbanket i kinnet. Han så helt vill ut, og jeg fikk ikke si ett ord tilbake.

Jeg ble så redd at jeg flyktet ut midt på natten til mine foreldre som heldigvis bor like ved. Han kom etter meg, men gjorde ingenting og leverte tilbake nøkkelen han hadde fått av meg.

Vi har møttes flere ganger etterpå, men føler jeg at noe er i gjære, "kaster" jeg ham ut, og jeg har flere ganger ligget med hjertet i halsen av redsel for hva han kan gjøre dersom jeg føler at han ikke er fornøyd med svaret jeg gir ham.

Han har alltid gått frivillig, og han sier at han angrer slaget, men likevel at det var med flat hånd og ikke så ille.

Jeg blir av og til redd når jeg hører stemmen hans i telefonen, og når jeg vet han skal besøke meg, klarer jeg nesten ikke å få meg med beina, jeg har bare lyst til å flykte.

Men vi har det jo fint også, selv om jeg føler at jeg må vokte hvert ord. Han sier jeg ikke har grunn til å være redd ham, men jeg vet ikke ...

Han sier han elsker meg (det sa han etter to-tre dager), og jeg føler også sterkt for ham.

Jeg vil så gjerne slippe å være redd, tror han er en kjernekar når han er ordentlig. Dessverre drikker han en del, og det var etter å ha drukket i flere dager at han slo meg. Da hadde han også drukket sprit.

En annen ting er at min sønn på 10 år sier at han en natt hadde vært inne på rommet hans og kikket på ham.

Min kjæreste sier at det ikke stemmer. Men jeg har spurt min sønn flere ganger, og han sier det er sant. Jeg tror ikke han lyver.

Min kjæreste liker at jeg putter fingeren i munnen som en liten unge, han liker anal og suging. Jeg blir litt skremt av en slik oppførsel.

Kan han være pedofil?

Han vil også veldig gjerne ha barn så fort som mulig med meg. Kan for øvrig legge til at han (vi) ikke har drukket så mye når vi har min sønn til stede.

Anonym

Synes du denne kvinnen gjør rett i å se an situasjonen og opprettholde forholdet til denne mannen? Hvorfor vil han absolutt ha barn med henne? Gi ditt råd i kommentarfeltet under.

Du må ta sønnen din og deg selv på alvor og avslutte forholdet til denne mannen.

Når sønnen din forteller at han har har kikket på ham, kan du risikere at han føler seg sviktet av deg og utrygg i sitt eget hjem om du velger å fortsette forholdet. Om denne mannen er pedofil, kan likevel ikke jeg avgjøre.

Menn som slår er uansett ikke noe du bør godta. Et forhold bygd på frykt er uansett ikke noe å fortsette. At han prøver å bagatellisere det som skjedde, forverrer situasjonen.

Denne mannen har så store problemer at han bør oppsøke hjelp.

Gro Isachsen, sexolog

PS: Du kan også stille spørsmål til Doktor Online-ekspertene - klikk her

Les også:

Dette er forskjellen på normal og sykelig sjalusi

Terje vokste opp med voldelig dranker-pappa

Vent med alkoholen til barna sover

Sin egen manns sexslave

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning