Hvor ofte har alle andre sex?

BLOGG: "Helt ærlig, jeg lurer på hva som er normalt. Jeg skulle gjerne visst hvor ofte naboer, kolleger og venner har sex".

Publisert Oppdatert

Vi kunne gjort det i alle rom, med all slags festlige kostymer og til alle døgnets tider.

Klikk-blogger er nysgjerrig på hvor ofte andre hun kjenner hopper til køys.

"Jeg kunne vel egentlig også tenkt meg å vite hvor morsom sex de har", innrømmer bloggeren som står bak Fru Janni sin blogg.

Les også: Slik takler du singellivet

Mannen vil hver dag

Selv har hun vært gift noen år og "da er det jo ikke lenger sånn at man kaster seg over hverandre hver dag i ren lidenskap".

Les også: Dette gjør menn feil i senga

Mannen hennes derimot, skulle gjerne hatt sex hver dag. "Sikkert flere ganger om dagen hvis det var opp til han. Vi kunne gjort det i alle rom, med all slags festlige kostymer og til alle døgnets tider, så sant ungene var ute av sikte.

Hvor mange ganger i uka har du sex med din kjære? Stem i pollen nederst i saken.

Les også: Når kvinnen er psykopat

Mens mannen trenger sex for å få energi og bli lykkelig, sier hun at hun først må ha energi og være lykkelig før hun i det hele tatt orker tanken på sex.

Les hele blogginnlegget her

"Har andre par det også sånn at han gjerne vil ha sex hele tiden, mens hun er fornøyd hvis det er lidenskap 2 - 3 ganger i måneden", spør bloggeren.

Si din mening i kommentarfeltet under

Les også: Slik får kvinner sexlysten tilbake

102 ganger i året

Ifølge en undersøkelse kondomprodusenten Durex gjennomførte i 2004, har nordmenn sex gjennomsnittlig 102 ganger i året, eller litt i underkant av to ganger i uka.

I samme undersøkelse sa 40 prosent av nordmennene at de fikk orgasme når de hadde sex.

Les også: Sengetabbene du må unngå

Den britiske avisen Daily Mail gjengir en undersøkelse som tar for seg hvor mange ganger en person gjennomsnittlig har sex i løpet av et liv.

Og 2580 ganger skal være gjennomsnittstallet på hvor mange ganger en person i Storbritannia vil ha sex i løpet av livet.

Samme undersøkelse konkluderer med at seks måneder etter man har fått barn, så har et gjennomsnittlig britisk par sex tre til fem ganger i måneden.

Les også: Derfor har kvinner sex

Mengden sex et par har, avhenger dessuten av om de har vært sammen lenge (noe som betyr mindre sex), hvor gamle de er (man har mindre sex etter fylte 50 år), om de er bekymret for noe og om de har barn (som også betyr mindre sex).

Les også:

34-åringer føler seg mest sexy

5 myter om kvinnekroppen

Dette gir menn sterkere orgasme

Les mer på Klikk Samliv

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning