Hjerteformet øy:

Hjerteformet øy oppdaget

Denne hjerteformede øya i Adriaterhavet ble oppdaget på Google Earth. Nå er den romantikernes feriefavoritt.

HJERTEFORMET: Galesnjak i Adriaterhavet må trolig være verdens mest perfekte hjerteformede øy.

HJERTEFORMET: Galesnjak i Adriaterhavet må trolig være verdens mest perfekte hjerteformede øy. Foto: Foto: Faksimile google maps

Publisert Oppdatert

Her er Galesnjak

Vlado Juresko som eier øya Galesnjak var ikke en gang klar over det uvanlige naturfenomenet. Ifølge TV2 nyhetene var det kjærestepar på jakt etter en romantisk flekk som gjorde eieren oppmerksom på den hjerteformede øya. De hadde oppdaget den på Google Earth og ringte for å spørre om det var mulig å få reise dit.

For mange høres det kanskje ut som det perfekte sted å feire valentinsdagen, å forlove seg eller kanskje til og med gifte seg? Øya ligger relativt nært Norge, langs kysten av Kroatia i Adriaterhavet.

Søk etter restplasser til Kroatia her

- Det har vært helt utrolig. Vi synes det må være den mest perfekte hjerteformede øya i verden, sier Juresko til nettstedet ananova.com. Han opplyser at øya er ubebodd, derfor er det fritt frem for kjærestepar som ønsker å tilbringe noen romantiske timer på kjærlighetsøya.

Ifølge nettstedet har eieren alltid ment at øya var formet som et hjerte.

- Men det er ikke før vi har sett den på Google Earth at alle andre har oppdaget det og ønsker å komme hit for å besøke den, sier Juresko.

Les også:

Kvinner ønsker sex i ferien

Hete valentinsgaver for par

Tilbake til Klikk reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning