Horoskopet sommeren 2009

Dette sier stjernene om din sommer

Her er ditt horoskop for hele sommeren.

KJÆRLIGHET: Se hva stjernene sier om ditt kjærlighetsliv i sommer.

KJÆRLIGHET: Se hva stjernene sier om ditt kjærlighetsliv i sommer. Foto: FOTO: Colourbox.com

Publisert Oppdatert

Andre tjenester på Klikk.no

MittOppdrag : Få anbud fra håndtverkere
MinStrøm : Alltid billigste strøm
MinRente : Send boliglånet ditt på anbud

Se hva stjernene kan forteller deg om reiser, kjærlighet og din økonomi i sommer!

Væren (20. mars-19. april)

Reiser:

Både juni og juli er topp måneder for reiser. Spesielt om du har tenkt å holde ferie innenfor landets grenser. I juli og spesielt i begynnelsen på august kommer dine kjære i fokus. Skal du på ferie da, blir det med familien. Eller at dere tilbringer ferien hjemme. Men det er heller ingen dårlig ide.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 22. 27.

Juli: 2. 12. 17. 22. 26.

August: 11. 16. 20. 25. 30.

Den så absolutt beste tiden for romantikk blir fra tiden rundt solformørkelsen den 22. juli. Da går du inn i en hel måned hvor du kan boltre deg som du vil med flørting, svermeri og erotiske opplevelser. De forhold som starter da, vil føre til noe mer enn bare tilfeldig sommerflørt, om du vil. Det du foretar deg rundt den 22, får stor betydning for kjærlighetslivet i lang tid fremover.

Se ukeshoroskop for væren

Penger:

I første delen av sommeren blir mye konsentrert om deg og ditt. Dine egne interesser betyr mye. Frem til juli har du også de beste mulighetene for økonomiske anliggende. Skal du bruke penger eller kjøpe noe, er dette et gunstig tidspunkt. Fra 3. august blir det igjen full fart i dine daglige arbeidsoppgaver.

Sommerens leveregel: La kjærligheten seire!

Tyren (20. april-20. mai)

Reiser:

Beste tiden for reiser blir fra den 21. juni til den 23. juli. Deretter får du det hyggeligst ved å være hjemme. Skal du på lange utenlandsreiser, dobbeltsjekk alle detaljer som avgagnstider og hotellreservasjoner. Beregn deg ekstra god tid hvor enn du skal reise. Forsinkelser kan oppstå.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 22. 26.

Juli: 1. 4. 6. 16. 20. 24. 28.

August: 2. 3. 12. 16. 20. 24. 29.

For lidenskapelige sommerbegjær, blir ikke denne sommeren den som du kommer til å huske best.

Familien og hjemmet kommer til å ta mye av din tid. Det betyr ikke at du ikke vil oppleve romantikk og svermeriske øyeblikk. Men du må anstrenge deg langt mer for å oppnå det du vil ha. Fra august blir ømme ord viktig om du vil bedåre din kjære partner eller noen du har et godt øye til.

Se ukeshoroskop for tyren

Penger:

Økonomien blir bra fra 5. juli. Den aller beste perioden blir fra den 12. juli og frem til 1. august. Men den holder seg sterk helt frem til 27. august. Dette skylles at verdiplaneten Venus og aktive Mars, følger hverandre gjennom det solare huset ditt for penger, eiendeler og verdiskapning.

Sommerens leveregel: La det svinge, la det gro.

Tvillingene (21. mai-20. juni)

Reiser:

De mest fruktbare reisene du kan foreta i sommer, har med å sette deg inn i andre mennesker kulturer og levemåter. Utforske nye eksotiske steder på kloden, vil gi deg den største gleden. Har du ikke mulighet til det, ta deg en tur på et av de fine utestedene som det finnes så mange av i sommer Norge.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 20. 24. 29

Juli: 3. 7. 8. 18. 22. 26. 31.

August: 5. 14. 18. 22. 27. 28.

Juni er generelt bra for kjærlighet. Men dette springer først ut i full blomst den 5., og bare forsterker seg fra den 12. juli. Da går den sexy Venus samt den erotiske Mars et parløp i ditt eget stjernetegn. Neste gang det skjer, blir ikke før 2011! Om du er i et fast forhold og har det bra med din kjære, eller du søker en partner, benytt denne skjeden begivenheten til å skape et perfekt sommereventyr.

Se ukeshoroskop for tvillingene

Penger:

Tiden rundt nymånen den 22. juni, vil gi deg en pekepinne på hvordan økonomien blir fremover.

Men avgjørende blir måne og solformørkelsen den 7. og 22. juli. Alt dette skjer i ditt solare hus for penger og økonomi. At det blir en forandring, kan du regne med. Alt avhenger av din nåværende situasjon.

Sommerens leveregel: Lev livet!

Krepsen (21. juni-22. juli)

Reiser:

Reiser blir noe begrenset i sommer. Om du kan, ta ferien din i slutten av august. Da blir det i hvert fall lettere og få det til. Men på den annen side, skal du ikke se bort i fra at et elle annet overraskende skjer. Det gir deg en fin anledning til å oppleve nye og spennende begivenheter.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 26.

Juli: 1. 6. 11. 16. 24. 28.

August: 2. 7. 12. 20. 24. 29.

Den beste romantikken får du sammen med din partner i sommer. Den 7. og 22. juli blir helt spesielle dager. Er du single, må du smøre deg med tålmodighet frem til begynnelsen av august. Da har du gode muligheter til å treffe den du drømmer om. Ellers blir det en svært aktiv sommer rent sosialt sett. Både i og utenfor ekteskap, vil du oppleve mange hyggelige og interessante stunder.

Se ukeshoroskop for krepsen

Penger:

Økonomien forsterke seg fra den 23. juli og ca. en måned fremover. Venter du på en bonus eller en lønnsøkning, kan den godt komme da. I alle fall, fra denne datoen har du egentlig ditt årlige høydepunkt for penger og verdier som kommer igjennom arbeidet eller virksomheten din.

Sommerens leveregel: Ut på tur, aldri sur.

Løven (23. juli-22. august)

Reiser:

For mange Løver, blir det stor reiseaktivitet i forbindelse med jobben helt frem til den 12. juli. Deretter, blir de mer av sosial karakter. Du vil få et stort utbytte av å reise med mennesker som deler de samme interessene som deg selv. I august ta deg tid til ro, hvile og samle krefter.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 22. 30.

Juli: 5. 10. 15. 19. 28.

August: 1. 6. 11. 16. 24. 28.

Ditt astrologiske hus for korte romantiske forhold er ikke sterkt fokusert i sommer. Det behøver ikke bety at du ikke opplever tilfeldige amorøse eventyr. Men den største kjærligheten vil danne seg i parforhold eller sammen med din partner. Er du single og treffer noen hvor lidenskap utvikler seg mellom dere, er det stor sjanse for at forholdet blir til noe langt mer en hendelig sommerflørt.

Se ukeshoroskop for løven

Penger:

Denne sommeren blir ikke en tid for å utfolde seg ekstravagant når det gjelder økonomien. Ikke at det blir et problem, men du bør være langt mer varsom hvordan og til hva du bruker pengene dine. Det gode er, at fra 3. august løsner det. Du vil få et langt lettere forhold til din økonomi.

Sommerens leveregel: Ta det som det kommer!

Jomfruen (23. august-22. september)

Reiser:

I sommer blir de fleste reiser du foretar deg knyttet opp til yrket eller karrieren på en eller annen måte. Fra 1. august, vil reiser du foretar ha et sterkt sosialt preg med mye gøy og moro. Likevel greier du ikke helt å fri deg fra jobben og dens forplikteleser. Mot slutten av august roer det seg.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 19. 23. 27.

Juli: 1. 6. 16. 20. 24. 29.

August: 3. 12. 17. 21. 25. 30.

Tiden rundt 7. juli bør du merke deg. Det er en magisk tid. Om det er positivt eller ikke, avhenger av din nåværende situasjon. Er den bra, blir det en flott anledning til å feire. Hvis ikke, kan endringer inntreffe. Den deiligste lidenskap og intimitet finner du i forhold som bygger på noe mer enn tilfeldig flørting. En tid du drømmer om den store kjærligheten. Den finner du om du søker.

Se ukeshoroskop for jomfruen

Penger:

Fra 6. juli vil din økonomi bedre seg gjennom yrket eller karrieren din. Antagelig får du en bonus eller en lønnsøkning. En behagelig og spennende sommerferie er sikkert. Men jobben kommer likevel til å oppta deg, selv om du er på ferie. Du er bundet opp til dine målsettinger og ambisjoner.

Sommerens leveregel: Jeg får det til!

Vekten (23. september-22. oktober)

Reiser:

Juni og frem til første uken i juli, er helt topp. Men egentlig blir hele sommeren og frem til september fylt av reiser med forskjellige formål. Du vil oppleve mange interessante turer. Det blir en lettere blanding av kultur, ferie, romantikk og kjærlighet. En reise til utlandet kan du regne med.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 20. 24.

Juli: 4. 9. 13. 18. 26. 31.

August: 2. 7. 12. 17. 21. 30.

Dette blir en fantastisk sommer for deg som vil leve ut svermeriske og stemningsfylte eventyr. Du har lykkebringeren Jupiter i ditt solare hus for romantikk og forelskelser. Mer enn det, kan du ikke ønske deg. Medaljens bakside er; du har tendens til å drømme om det uoppnåelige. Du lar deg lett forføre av søte ord. Den store styrkeprøven blir 6. august. Om du da har grunn til å feire, er opp til deg selv.

Se ukeshoroskop for vekten

Penger:

Når det gjelder økonomien, bør du være noe restriktiv. Selvsagt kan du tillate deg og bruke noen ekstra kroner i sommer, men ikke sløs med finansene. Selv om det er ferietid, blir juli en tid med fokus på yrket og karriere. Pengene, får du først etter sommeren. Da har du jo noe å se frem til.

Sommerens leveregel: Jeg gleder meg!

Skorpionen (23. oktober-21. november)

Reiser:

Selvsagt kan du dra ut og reise, men det kommer ikke helt enkelt til deg. Du bør i alle fall planlegge alle detaljer nøye. Forsinkelser og misforståelser kan oppstå. Så dobbeltsjekk alle bestillinger og bookinger. De mest fruktbare turene får du sammen med gode venner med felles interesser.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 22. 30.

Juli: 5. 10. 15. 19. 28.

August: 2. 7. 11. 16. 24. 29.

Romantikk og forelskelser blir fellesnevneren denne sommeren. Forhold som starter i juni og vedvarer frem til 13. juli, vil stå enda sterkere. Deretter blir det en utpreget fysiske og erotiske tiltreningskraften er mellom dere. For deg som er fri og frank, vil sommeren bære preg av mange tilfeldige og korte, men intense eventyr. Tendensen er at du er både rastløs og ubesluttsom.

Se ukeshoroskop for skorpionen

Penger:

Generelt burde økonomien være grei i sommer. Kanskje den meste og beste drahjelpen får du av din partner, privat som yrkesmessig. Det mest fornuftige du kan bruke noen kroner på akkurat nå, er hjemmet ditt. En fin tid for å pusse opp, utvide eller gjøre forandringer. Men vær realistisk.

Sommerens leveregel: Det er sol og det er sommer!

Skytten (22. november-21. desember)

Reiser:

Du vil foreta to typer reiser denne sommeren. Den ene er med din partner. Da vil dere dra langt av sted, muligens til utlandet. Den andre er mer korte, men hyppige reiser. På disse turene vil interessen ligge i å erverve seg ny kunnskap og inspirerende selvutvikling. Begge deler blir topp.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 22. 26.

Juli: 1. 11. 16. 20. 24. 28.

August: 7. 12. 16. 20. 24. 25.

Den største romantikk og forelskelse, opplever du sammen med din partner. Både den vakre og sexy Venus samt den elskov dominerende Mars følger hverandre gjennom ditt solare hus for parforhold. Dette blir en kjempeflott anledning til å bringe kjærligheten opp til nye høyder.

Er du single, og søker en kjæreste, blir tiden fra 6. og spesielt 12. juli helt perfekt for å treffe noen.

Se ukeshoroskop for skytten

Penger:

Juli kommer til å dreie seg om dine egne og din partners penger. Den 7. vil et eller annet bli avklart. Kan være at mer penger kommer inn på konto, men også at uventede utgifter må betales. Derfor ligg litt lavt med økonomien inntil det er avklart. August ser bedre ut og spesielt fra den 23.

Sommerens leveregel: Sommeren er herlig!

Steinbukken (22. desember-19. januar)

Reiser:

Skal du reise til utlandet eller fjerner himmelstrøk, vil august bli den beste måneden for det. Da vi du få de største begivenhetsrike opplevelsene totalt sett. Ellers blir sommeren preget av mange hyggelige, men kortere reiser. Disse turene vil bringe deg mange lykkelige overraskelser.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 23. 28.

Juli: 9. 14. 19. 23. 28.

August: 8. 13. 17. 22. 27.

Helt frem til 18. juli blir det helt topp for korte og begjærlige eventyr. Deretter går interessen din mer over til fastere forhold. Spesielt 7. og 22. vil bli en testperiode for etablerte par. Hva som skjer, avhenger av din nåværende situasjon. Nye forhold kan starte, eller gamle avslutte. Den 22. vil det være masse følelser involvert. August blir en bra måned for kjærlighet og sensuelle eventyr.

Se ukeshoroskop for steinbukken

Penger:

For de fleste Steinbukker, er økonomien fortsatt sterk. Muligens burde du være noe mer forsiktig eller vurdere tingene før du kjøper noe. Eller for å si det slik; ikke sløs med pengene dine i sommer.

Det går mer på at du kanskje angrer på det du har gjort, enn at du ikke har råd til det.

Sommerens leveregel: Vi har det så bra!

Vannmannen (20. januar-18. februar)

Reiser:

I det store og det hele, blir dette en sommer hvor du kommer til å holde deg mer i ro. Frem til midten av juli blir hjem og familie prioritert. Deretter kan du gjøre mer det du har lyst til samt dyrke dine hobbyer og interesser. Bruk sommeren til det behagelige. Lad opp batteriene dine for høsten.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 21. 25. 30.

Juli: 12. 18. 22. 27.

August: 2. 13. 18. 22. 27.

Dette blir en sommer du sent vil glemme. Du opplever den ene forelskelsen etter den andre. Og det beste er, at det er du selv som kjører løpet. Er du på jakt etter en kjæreste, får du et luksusproblem. Nemmelig, valget kvaler. Hvem av de skal jeg til syvende og sist velge? Bare hold ut. Den 6. august blir alt klarere. Da kan du ta de rette avgjørelsene fra sommerens amorøse og begjærlige eventyr.

Se ukeshoroskop for vannmannen

Penger:

Det skjer lite i ditt astrologiske hus for penger denne sommeren. Det tolker jeg som at økonomien blir grei. Ingen store forandringer verken på inntekts eller utgiftssiden. Du kan stort sett boltre deg som du vil, så lenge du beholder et større perspektiv for og til hva, du skal bruke ressursene dine.

Sommerens leveregel: Borte bra, men hjemme best!

Fiskene (19. februar-19. mars)

Reiser:

Frem til midten av juli blir den mest aktive perioden for reiser. Deretter ser det ut som om du kommer til å holde deg mest ved teltene. Hjemmet, familien og dine kjære blir prioritert. Om du så drar på ferie, blir det sammen med dine aller nærmeste. En fin tid for å pusse opp eller ominnrede huset ditt.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 22. 26. 30.

Juli: 5. 10. 19. 23. 27.

August: 1. 6. 16. 20. 24. 29.

En interessant sommer for flørting og forelskelser. Både 7. og 22. juli er to datoer du bør merke deg. Søker du en venn eller en kjæreste, er dette to tidspunkter for interessante stevnemøter. Det kan bli begynnelsen til noe langt mer enn tilfeldige eventyr. I denne tiden vil du oppleve begjærlige og erotiske dragninger mot din partner. I august blir kjærligheten varm, grasiøs og stemningsfylt.

Se ukeshoroskop for fiskene

Penger:

Når det gjelder økonomi og bruk av penger, vil det være stort sett en grei sommer. Det er ingen mørke skyer over horisonten. Likevel ville jeg være - om det var meg - ikke direkte forsiktig, men heller realistisk i bruken av ressurser. Anvend kun penger på ting som har stor verdi for deg.

Sommerens leveregel: Takk skal du ha!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning