typisk norsk

VINN SPILL: Du kan vinne spillet "Brunost, langrenn og lusekofte". Spillet er laget av det svenske firmaet "Kylskåpspoesi". © FOTO: Produsenten

Har du noen gang badet i vann kaldere enn 15 grader? Eller fått dårlig samvittighet av å være inne når været er fint?

Svar på disse og flere spørsmål - i vår uhøytidelige test om det å være "typisk norsk".

Testen er ment som ren underholdning, og spørsmålene er hentet fra spillet "Brunost, langrenn og lusekofte".

Typisk norsk

"Brunost, langrenn og lusekofte" er rett og slett et spill om å oppføre seg "typisk norsk". Spillet inneholder rundt 300 spørsmål - om alt fra grilldresser, brunost og elg, til taxfree-kvoter, lørdagspizza og grensehandel.

Vi har plukket ut 16 kjappe spørsmål, slik at du kan "teste" hvor norsk du er. Og forhåpentligvis humre litt over nordmenn og hvordan vi oppfører oss også.

Siden påsken nærmer seg, har vi valgt spørsmål som handler om natur, sport og friluftsliv. Men spillet inneholder en rekke spørsmål, som "synes du den perfekte nabo er en som ikke forstyrrer og som holder seg for seg selv?", "hvis det finnes ledige dobbeltseter på bussen, og noen spør deg om plassen ved siden av deg er ledig, lurer du da på om de ikke er helt friske i hodet?" og "har du noen gang drukket vin fra en plastkopp?"

Vinn spill

Har du lyst på en utgave av spillet? Vi har fem spill vi kan dele ut.

Alt du må gjøre er å like Klikk Helse på Facebook og delta i konkurransen ved å svare på ett enkelt spørsmål. Vi trekker vinnerne fredag kl 12, og kontakter de heldige via Facebook.

Start testen ved å klikke på bildet øverst i saken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les også:

Test deg selv: Har du et alkoholproblem?

Test deg selv: Er du avhengig av internett og facebook?

Test deg selv: Hvor effektiv er du på jobben?

Sjekk om du dusjer for ofte

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!