Ekstraservice i Bangkok

Her får du massasje på kino

Kinobilletten inkluderer både massasje, drikke og kaker til filmen.

ALDRI MER ANSPENT: Du trenger ikke lenger sitte anspent på kino. Nå tilbys vip-billetter med massasje inkludert i forestillingen.

ALDRI MER ANSPENT: Du trenger ikke lenger sitte anspent på kino. Nå tilbys vip-billetter med massasje inkludert i forestillingen. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert

På luksuskino i Bangkok kan du få en litt annerledes kinoopplevelse. Svenske Aftonbladet har vært på luksuskino og skriver hjem om det særdeles behagelige kinobesøket. Det er rundt shoppingdistriktet Siam Square i Bangkok at man finner de mange ulike kinokonseptene som tilbyr filmpublikummet noe utenom det vanlige. Aftonbladet forteller at det nyeste og aller høyeste kinokomplekset ligger på toppen av varehuset Siam Paragon. Her kan man få en gullkantet filmopplevelse til den samme prisen vi betaler for å gå på kino her hjemme.

Det frister kanskje å vente i en egen lounge før man entrer kinosalen? Før man slipper inn i salen kommer en egen servitør og serverer kaker og drikke på et fat. Du kan slappe av i din egen sofa med føttene stukket ned i en maskin for fotmassasje før det er på tide å entre kinosalen. Der inne blir luksusen ennå bedre. Med regulerbare skinnstoler kan man selv justere stolen slik man ønsker å sitte, og om du vil kan du ligge og se filmen. Selvsagt med en myk, støttende pute i nakken og med et mykt pledd over deg.

Men, vær beredt. I Thailand er det obligatorisk å reise seg opp og synge kongesangen på kino. Kanskje noe å ha i minne før man legger seg så godt til rette at man sovner?

Her kan du lese bloggen til en som har testet kinoen>>

Andre steder i verden har det blitt gjort mangt for å beholde kinopublikummet. Det er mange år siden det i USA ble lansert kino med middag der man kunne sitte ved et bord og nyteen bedre middag til filmen.

Ikke aktuelt i Norge

KINOOPPLEVELSEN: Ved Norske kinoer satses det på selve kinoopplevelsen, fremfor luksustilbud som massasje og fotbad.

KINOOPPLEVELSEN: Ved Norske kinoer satses det på selve kinoopplevelsen, fremfor luksustilbud som massasje og fotbad. Foto: Foto: Crestock

Å kunne nyte massasje til filmen i Norge, er desverre noe du må se langt etter. Administrerende direktør i Norsk Kino AS, Therese Nordnes, forteller at dette ikke er noe som blir prioritert ved kinoene i Norge.

- Nei, vi ønsker å jobbe med filmrelaterte aktiviteter i forbindelse med kinobesøk. Trenden vi satser på er stemningen rundt filmen. Vi pynter kinosalen, kinopersonalet kler seg ut, vi har konkurranser og deler ut filmeffekter. Vi skaper gøy med besøk av skuespillere og regissører i stedet, sier Nordnes. Hun legger til at vin- og ølservering forekommer ved norske kinoer, deriblant ved Hønefoss kino hvor hun arbeider.

- Flere kinoer har fine kafeer med matservering, men generelt i Norge så er kino, kino. Vi satser i stedet på filmopplevselsen, sier hun, men legger til at det forekommer at kinoene arrangerer pakkeløsninger med snacks og drikke inkludert i kinobilletten. Pizzaservering under nattvisninger har også forekommet.

LUKSUSKINO: Det er på toppen av dette kjøpesenteret i Bangkok at du finner kinoen med massasje, drikke og kaker inkludert i kinobilletten.

LUKSUSKINO: Det er på toppen av dette kjøpesenteret i Bangkok at du finner kinoen med massasje, drikke og kaker inkludert i kinobilletten. Foto: Printscreen: www.siamparagon.co.th

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning