Havrepannekaker med banan

Dette er en av Hildes favorittoppskrifter fra Vektkonsulentene.

SUNT OG GODT: Havrepannekaker med frukt og vaniljekesam.

SUNT OG GODT: Havrepannekaker med frukt og vaniljekesam. Foto: Privat

Publisert Oppdatert

Til 1 porsjon trenger du:

30 g havregryn

1 ½ dl vann

½ banan

1 egg

5 g hvetemel

10 g margarin 70 % til steking/baking

10 g jordbærsyltetøy

Flytende søtningsmiddel eller stevia

Litt frukt/bær

En dæsj vaniljekesam

Slik gjør du:

Kok havregryn og vann til en tykk grøt. Avkjøl i ca. 10 minutter.

Mos banan og pisk egg, mel og banan i havregrøten.

Varm margarin i en stekepanne. Stek pannekakene sprø på begge sider.

Server med jordbærsyltetøy, søtningsmiddel eller stevia og frukt og bær etter smak.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag