Havrepannekaker med banan

Dette er en av Hildes favorittoppskrifter fra Vektkonsulentene.

SUNT OG GODT: Havrepannekaker med frukt og vaniljekesam.
SUNT OG GODT: Havrepannekaker med frukt og vaniljekesam. Foto: Privat
Sist oppdatert

Til 1 porsjon trenger du:

30 g havregryn

1 ½ dl vann

½ banan

1 egg

5 g hvetemel

10 g margarin 70 % til steking/baking

10 g jordbærsyltetøy

Flytende søtningsmiddel eller stevia

Litt frukt/bær

En dæsj vaniljekesam

Slik gjør du:

Kok havregryn og vann til en tykk grøt. Avkjøl i ca. 10 minutter.

Mos banan og pisk egg, mel og banan i havregrøten.

Varm margarin i en stekepanne. Stek pannekakene sprø på begge sider.

Server med jordbærsyltetøy, søtningsmiddel eller stevia og frukt og bær etter smak.

Denne saken ble første gang publisert 31/07 2013, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også