Hilde har gått ned utrolige 56 kilo! 36 kilo av dem på 11 måneder, ved å følge Vektkonsulentenes opplegg fra mai 2013. Hun vet hva som skal til, og hva det krever. Og hva som venter når du faktisk lykkes.

Spør Hilde hvis du mangler progresjon eller motivasjon, eller om du bare trenger noen gode tips på veien. Du stiller spørsmålet ditt under Eksperter i hovedmenyen.

Vi har stilt Hilde noen spørsmål allerede, som kanskje kan være til inspirasjon:

1. Hva er bra ved Vektkonsulentene kostprogram?

Jeg liker Vektkonsulentene godt fordi jeg får tildelt en ukesmeny og kan tilpasse denne mine ønsker og mine behov. Jeg får mange gode tips og råd inne på nettsiden. Liker at man kan spørre ekspertene om råd og lese andres spørsmål og svar. Enkelt å logge seg på både på PC, nettbrett og telefon, da er det ekstra lett å holde seg til programmet. Godt utvalg med gode måltider.

2. Har du prøvd en temauke?

Jeg har gått ned veldig mange kilo og opplevde at vekten stoppet litt opp og det var vanskelig å oppnå nytt vekttap. Så da prøvde jeg Lavkarbouke, og dette ga resultatene jeg ønsket.

FIKK LIVET TILBAKE: - Vektkonsulentene har gitt meg massevis av kunnskap, erfaringer, motivasjon og inspirasjon fra ekspertene, artikler og andre medlemmer. Dette har resultert i et vekttap på snart 40 kilo! sier Hilde. © Petter Berg HM Foto

3. Hva er de tre beste tingene med slankeklubben?

At man får ferdige ukemenyer som er enkle å tilpasse. At det er et stort utvalg med matvarer i listene slik at det er enkelt å legge inn egne måltider. Og at det er eksperter man kan spørre når man lurer på noe.

4. Hva betyr det for deg å kunne spørre eksperterne?

Det er flott å kunne ha noen å spørre til råds underveis. Det dukker alltid opp spørsmål om vekt, stopp i vektnedgang, trening, matvarer, motivasjon osv.

5. Bruker du gruppefunksjonen??

Ja, jeg bruker gruppefunksjonen. Det betyr masse å ha kontakt med likesinnede. Få svar og hjelp med spørsmål man har. Tips om gode oppskrifter. Råd om hvordan man løser problemer på veien. Godt å motivere hverandre. Og veldig hyggelig å ha mulighet til å treffe andre medlemmer for å trene, dele erfaringer med osv.

6. Hva har Vektkonsulentene betydd for deg?

Vektkonsulentene har betydd masse for meg. De ga meg rett og slett motivasjon til å ta livet mitt tilbake. Jeg har fått massevis av kunnskap, erfaringer, motivasjon og inspirasjon fra ekspertene, artikler og andre medlemmer. Dette har resultert i et vekttap på snart 40 kilo!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

12 supre slanketips

Aldri mer overspising

Har du til vane å overspise, for så å føle deg elendig etterpå? Slik får du kontroll en gang for alle.

5 tips til sunnhet og velvære

Maks helsegevinst i ferien

Nå ønsker vi oss aktive feriedager med påfyll av energi! Her er tipsene kroppen din vil elske.