Dette trenger du:

4 mellomstore egg

2 ts bakepulver

40 gram olivenolje

100 gram seterrømme

1/2-1 ts seltin

30 gram sesamfrø

30 gram linfrø

25 gram kruskakli

40 gram bakemiks (kjøpes i helsekost)

Slik gjør du:

Bland egg sammen med det våte og visp blandingen. Ha i det tørre, litt etter litt, mens du rører i blandingen til du slutt har en litt tjukk og klissete deig.

Kle en langpanne med bakepapir, og hell røren utover. Stryk over med en slikkepinne, til du har et jevnt lag over hele langpannen.

Stekes i ovnen på 150 grader i 50-60 minutter, alt etter hvilke type ovn du har. Følg med så ikke knekkebrødene blir brent.

Del deigen opp i 20 stykker når den er ferdig, med et pizzahjul. 1 knekkebrød tilsvarer ca. 1 karbohydrat.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!