Lyst til å gå ned noen kilo, men usikker på om dette er noe for deg?

Meld deg inn i Vektkonsulentene nå, så får du 1 måneds Premium medlemskap for kun kr 1. Det er ingen bindingstid, du kan si opp medlemskapet innen en uke før måneden er omme, og du betaler ingenting mer enn den første krona.

Hos oss er det sammensetningen av maten som gjør at du går ned i vekt, inntil 1 kilo i uken.

Et kostprogram har delt alle matvarer inn i grupper, og i kostdagboken kan du enkelt se om du får for mye eller for lite av noen av matgruppene.

Du kan velge blant våre faste menyer, som Kom-i-ganguke, Lavkarbo-uke eller 45+-uke. Da får du ferdige menyer med oppskrifter for alle ukens måltider.

Du kan selvsagt bytte ut eller redigere i oppskriftene, kostprogrammet vil da automatisk oppdatere kryssene i kostdagboken slik at du ser om du nå får for mye eller for lite av noen av matgrupppene.

Eller du kan sette sammen dine helt egne ukemenyer.

I tillegg kan du som premium medlem spørre våre eksperter om hjelp. Du kan registrere trening, bli med i grupper, diskutere i forum og selvsagt holde øye med vektutviklingen.

Hvis du ønsker en varig livsstilsendring, er du på riktig sted. Vi hjelper deg hele veien mot målet ditt.

Les om Hilde, Anne Charlotte og alle de andre vi har hjulpet med vektnedgangen her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!