Alt dette får du som medlem

Riktig sammensatt kost, profesjonell veiledning, støtte og fellesskap.

NAM! Som medlem i Vektkonsulentene kan du velge blant lekre retter i oppskriftsdatabasen - frokoster, lunsjer, middager, desserter og mellommåltider.

NAM! Som medlem i Vektkonsulentene kan du velge blant lekre retter i oppskriftsdatabasen - frokoster, lunsjer, middager, desserter og mellommåltider. Foto: Vektkonsulentene

Publisert Oppdatert

Melder du seg inn i Vektkonsulentene blir det enkelt å kvitte seg med uønskede kilo. Vi gir deg nemlig verktøy så du kan følge kaloriinntak og vekttap dag for dag.

En annen vesentlig suksessfaktor er fellesskapet - her er du ikke alene! Vektkonsulentenes medlemmer har et felles må - nemlig å gå ned i vekt. Det kan være vanskelig å klare et vekttap alene, uansett om det er stort eller lite, derfor er sammenhold og støtte i prosessen viktig.

Legg til kompetent veiledning, relevante råd og tips, samt støtte til de livsstilsendringer som er helt nødvendige for å lykkes, har du veien til varige forandringer.

Alt dette får du:

  • Et velutprøvd og veldokumentert kostprogram.
  • Tilgang til din personlige side, der du enkelt kan legge inn målene dine og følge progresjonen ved hjelp av informativ grafikk.
  • Tilgang til en stor matvaredatabase, så du enkelt kan registrere egne måltider og se hvor mange kalorier du har fått.
  • Din egen kostdagbok. Denne hjelper deg å planlegge måltidene for en uke av gangen. Du kan enten taste inn egne måltider, eller velge fra vår oppskriftsdatabase. Uansett får du oversikt over hvor mange kalorier du har fått, og hvordan fordelingen av næringsstoffene er.
  • Adgang til Vektkonsulentenes oppskrifter, som alle er merket med kalori- og næringsinnhold. Ved et enkelt klikk legger du dem inn i kostdagboken. Oppskriftene dekker både frokost, lunsj, middag, desserter, smoothies og mellommåltider.
  • Tilgang til treningskalkulator. Registrer type mosjon, intensitet og tid, og se hvor mange kalorier du har forbrent.
  • Tilgang på ekspertenes artikler.
  • Adgang til forum, hvor du kan diskutere åpent med andre medlemmer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning