Test av vintersko

Keen Brixen Boot

Til rolige utendørsaktiviteter i vinterhalvåret.

TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm.

TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. TESTET: Klikk.no har testet 10 par vintersko med skafthøyde under 25 cm. Foto: FOTO: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Isolerer godt

+ Godt isolert skaft med snølås

+ Slitesterk

+ Meget lett på trekk

+ Behagelig på

- Snøresystemet setter noen begrensninger

- Lite støtte i ankel

Keen Brixen Boot

Norsk Fjellsport AS, tlf. 22 59 25 90, www.norskfjellsport.no

Pris: 1499,-

Vekt (str 43 veid av oss): 1,52 kg

Høyde skaft (målt av oss): 24 cm

Lest: Normal

Material: Keen.Dry membran, nubuck skinn, tekstil(mesh), 400g Keen.Warm isolasjon, Keen dual climate gummi yttersåle, EVA mellomsåle

Egen dame/herremodell: Modellen Helena er noe tilsvarende ren damemodell som Brixen.

Beskrivelse

God og varm vintersko med bra høyde på skaftet. Veldig lett påtrekk og solide sylinderlås på skoreimene gjør dette en kjapp sko å ta av og på. Utstyrt med den særegne og solide tåkappen fra Keen som gir meget god beskyttelse av tær (og sko) i front. Litt små i størrelsene, vi gikk opp ca ½ størrelse i forhold til det vi bruker til vanlig. Snølås på toppen av skaftet som tetter godt. Lite støtte i ankel, men en meget god såle. Skoene er meget behagelige på, men snøreløsningen setter noen begrensninger med tanke på gåkomfort over lengre distanser. Isolerer godt og tåler relativt lave temperaturer og lavt aktivitetsnivå uten at en blir kald på bena. Membran som gjør skoene helt vanntette og skaft med snølås som gjør de godt egnet i snø. Oppleves slitesterke.

Trykk her og følg oss på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Vi har testet 14 par lette fjellsko

To gode fleecejakker

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1499

Konklusjon

Ikke en modell vi ville valgt til tur og trening, men et meget godt valg om en ønsker en sko til å trekke på seg etter en tur i skibakken eller til rolige utendørsaktiviteter i vinterhalvåret.
Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning