Test av varmeputer

Kjempegode varmeputer

Fungerer utrolig bra, men genererer søppel.

Foto: FOTO: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Enkle i bruk

+ Fungerer godt

+ Lang virketid

+ Lett å plassere på kroppen eller f. eks batterier

+ Veier lite, tar liten plass

- Må kastes etter bruk, genererer søppel

Slik fungerer de: Putene begynner å utvikle varme så snart forseglingen på plastposen de ligger i, blir brutt og de utsettes for oksygen. Det anbefales å vente et par minutter før de legges i f. eks hanskene, slik at de blir skikkelig varme.

Putene inneholder jern, vann, salt, aktivt karbon og vermiculite (et naturlig mineral). Etter bruk kan putene kastes som vanlig husholdningsavfall. Det er viktig å merke seg at produsenten ikke anbefaler å bruke putene direkte inn mot huden, at en ikke skal bruke dem mens en sover, eller på spedbarn. Dette for å unngå brannskader.

  • Markedsføres av: Hansi AS, tlf. 22232430
  • Håndvarmer (kommer i par), varer i ca. 12 timer, tåvarmer med heftetape (kommer i par) varer i ca. 6 timer, kroppsvarmer med heftetape, varer i ca. 12 timer.

Tilbake til hovedsaken

Spesifikasjoner

Produsent The Heat Company
Pris 39

Konklusjon

Putene er enkle å bruke, og de fungerer bra. De tar liten plass, og de veier så godt som ingenting. Et sett med hånd-, tå- og kroppsvarmer går greit ned i en bukselomme og veier ca. 120 gram til sammen.

Produsenten anbefaler at en ikke legger putene direkte på huden. Vi tok sjansen på å legge dem mot hendene, og det gikk bra.

Putene er trege å få i gang om de er helt gjennomfrosne. Det er derfor smart å oppbevare dem i innerlomma og ikke i sekken. I tillegg trenger de små rom - f.eks. en lomme, en eske (fungerer godt som klistervarmer) eller en vott for å fungere.

Disse varmeputene er de beste vi har testet - anbefales!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning