Test av turmat

Mountain House Potet og laks i dillsaus

Mye poteter og litt lite laks i denne retten.

TESTET: Villmarksliv og Tungen/Aktivt Testteam har testet 18 turmiddager.

TESTET: Villmarksliv og Tungen/Aktivt Testteam har testet 18 turmiddager. Foto: FOTO: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Mountain House Potet og laks i dillsaus

Cirdan AS, tlf. 22 02 50 00, www.cirdan.no

Pris: kr 79,-

Vekt (netto/tilberedt): 110 g/410 g

Kaloriinnhold: 609 kcal

Næringsinnhold: Protein 16,4 %, karbohydrater 40,8 %, fett 36,1 %, salt 0,4 %

Litt lite smak, trenger litt mer salt. Trenger 16 minutter, mot 8-9 minutter oppgitt. Inneholder gluten fra melk. Ingen nivåmerking for vannmengde (eksakt mengde er oppgitt i ml), har lynlås for god lukking av posen i hvile-/ tilberedelsestiden. Litt vanskelig å få brettet ut bunnen skikkelig - godt limt. Holdbar i fem år fra prod.dato.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Spesifikasjoner

Produsent Cirdan AS
Pris 79

Konklusjon

Mye poteter og litt lite laks i denne retten.




Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning