Test av sykkelvogner

GT Mark II

Beste henger under 3000 kroner.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Oppleves solid

+ Lav egenvekt

+ Høy lastekapasitet

+ Fin pris

- Ikke beste sittekomfort

- Enkle sikkerhetsreimer

- Stor festebrakett til sykkel

- Styret (når vogna brukes som trille) låser en del av oppløftet av duken bak – litt prakk å få inn/ut varer/bagasje

GT Mark II

Beach Mountain AS, www.beach-mountain.no

Pris: 2999,-

Egenvekt: 12 kg

Maksimal totalvekt: 50 kg

Utstyr som følger med: fronthjul for å gjøre om til trille

Annet: Festearm som klemmer rundt kjedestaget er tilgjengelig som ekstrautstyr.

OK førsteinntrykk - lav egenvekt og høy lastekapasitet, men mangler noe på både finish og praktiske/tekniske løsninger sammenlignet med de beste. Ikke kjappest å slå sammen, men ikke noe problem.

Bygger kun 10 - 12 cm i høyden når den er sammenslått. Enkel å gjøre om til trille og hjulet kan henge på draget når den brukes som sykkelhenger.

OK trekk med greie løsninger med tanke på netting- og regnskydd, men kunne hatt bedre luftemuligheter når en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Trekket er kanskje litt kort - blir litt lite overlapping ved festepunktene i front og bak. Mye borrelås - ikke optimalt om en skal sjekke sovende barn. Noen gliper i trekket ute på sidene i fotenden til barna - kan komme inn fukt når det er skikkelig regnvær - likevel ikke noe stort problem.

Grei størrelse på kabinen med god bredde (ca 62 cm) og god bagasjeplass bak ryggen til barna. Sete og rygg dannes av en duk/stoff som er spent opp - gir ikke like bra komfort som de beste og en må passe på slik at bagasje/varer ikke blir liggende inn mot ryggen til barna. Enkle sikkerhetsreimer uten polstringer, men enkle i bruk. En kan sentrere barnet om en kjører kun med ett barn.

Det er plass i ryggen slik at den ikke kommer i konflikt med hjelm til barna, men de må være ganske lange for å komme høyt nok med hodet. Braketten som skal festes på sykkelen er stor og passer ikke til alle sykler - denne kan nok modifiseres/tilpasses, men likevel ikke optimalt.

Spesifikasjoner

Produsent Beach Mountain AS
Pris 2999

Konklusjon

Lett, solid og høy lastekapasitet. Godt egnet til korte turer til butikken og levering i barnehage. Fin pris og anvendelig da hjul til trille kan henge på draget når den brukes som henger. Godt kjøp.
Vår karakter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning