Test av sykkelvogner

Spectra stålvogn

Enkel henger til fin pris.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Billig

+ Oppleves solid

+ Fungerer godt til korte turer

+ Lav egenvekt

- Mangler en del på finish og praktiske løsninger sammenlignet med de beste

- Veldig enkle sikkerhetsreimer

- Dårlig sikring av bagasje

Spectra, sykkelvogn i stål for to barn

Cycleurope Norge AS, tlf. 51 60 45 00, www.cycleurope.no

Pris: 1899,-

Egenvekt: ca 11 kg

Maksimal totalvekt: 35 kg

Utstyr som følger med: leveres som ren sykkelhenger

Enkel henger med ok lastekapasitet, men mangler noe på både finish og praktiske/tekniske løsninger sammenlignet med de beste.

Ikke kjappest å slå sammen, men utgjør ikke noe problem. Bygger kun 10 - 12 cm i høyden når den er sammenslått. Kan kun brukes som henger.

OK trekk med greie løsninger med tanke på netting- og regnskydd, men kunne hatt bedre luftemuligheter når en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Festes med borrelås - ikke optimalt om en skal sjekke sovende barn.

Grei størrelse på kabinen med ok bredde (ca 57 cm) og noe bagasjeplass bak ryggen til barna. Bagasjen sikres kun med yttertrekket - må være veldig nøye med å feste borrelåsen i bunn slik at eventuelle varer ikke faller ut - ikke like sikker løsning som på de hengerne som har en separat vegg i tillegg til yttertrekket.

Grei sittekomfort. Myk rygg - en må passe på slik at bagasje/varer ikke blir liggende inn mot ryggen til barna. Enkle sikkerhetsreimer uten polstringer, men kjappe i bruk. En kan sentrere barnet om en kjører kun med ett barn.

Spesifikasjoner

Produsent Cycleurope Norge AS
Pris 1899

Konklusjon

Billig, enkel og oppleves solid. Godt egnet til korte turer hvor en ikke har med all verdens med oppakning. Er nok en av de enkleste hengerne i testen, men lav pris trekke opp.

Vår karakter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning