Test av løpesko

Reebok Premier Road KFS

Lett og deilig, myk sko, men den blir for ustabil for de fleste.

MYK OG GOD: Men dessverre for ustabil. Testens taper.

MYK OG GOD: Men dessverre for ustabil. Testens taper. Foto: Foto: Reebok

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Myk og god demping

- Ikke så stabil som man bør forvente av en overpronasjonssko

- Litt vel bred og løs i overdelen

Demping: Dette er definitivt en lett joggesko med god og myk demping. Den passer godt for deg som har litt bred fot og som synes det er vanskelig å finne riktig passform.

Men har du ikke bred fot, blir nok denne modellen litt løs og ustabil.

Dette er også en overpronasjonsko, men med det som formål er den dessverre ikke stabil nok.

Generell komfort: Premier Road KFS føles veldig lette. Vi liker veldig godt den myke følelsen i skoen, men det gikk også litt utover den gode kontakten med underlaget.

Et stort pluss er at skoen har refleks, så de er trygge å løpe med om kvelden. Men til tross for dette vil vi ikke anbefale nybegynnere å velge dette skoparet som sitt første par, siden du da trenger mer stabilitet enn denne modellen kan tilby. Har du ikke god nok stabilitet, kan du risikere skader og ikke minst følelsen av at løping ikke er noe gøy.

Design: Skoen er rød og mørkelilla. Dette er nok ikke den beste fargekombinasjonen, men heldigvis er det helt opp til hver enkelt å bestemme. Smaken er som kjent som baken.

Spesifikasjoner

Produsent Reebok
Pris 1299

Konklusjon

Myk og deilig sko, men den umiddelbare komforten går på bekostning av stabiliteten. Egner seg i hvert fall ikke som overpronasjonssko, som den markedsføres som.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning