Test av løpesko

Asics Gel-DS Trainer

Grei nok for lette løpere som ikke trener så ofte. Godt avstemt demping.

FIN DEMPING: Fast demping gir godt skyd i frasparket, men denne Asics-modellen holder neppe mål for ivrige løpere.

FIN DEMPING: Fast demping gir godt skyd i frasparket, men denne Asics-modellen holder neppe mål for ivrige løpere. Foto: Foto: Asics

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Sitter godt på foten, føles lett og tar noe overpronasjon

- Kan være litt dyp ved ankelen og gnage litt på ankelkulen, men dette er veldig individuelt og noe du må kjenne godt etter når du prøver skoen

Demping: Dempingen i Gel-DS Trainer 14 er fast, men mykere og bedre enn i den forrige utgaven.

Skoen føles godt dempet i forfoten når du tar i betraktning hvor lett den er.

At en sko er fast i dempingen, kan være en fordel. Du får ofte god kontakt med underlaget, og det kan være lettere å ta i litt ekstra i frasparket.

Generell komfort: Du kan ikke forvente at denne løpeskoen skal holde like lenge som en mengdetreningssko, men dette er et godt alternativ til deg som er lett og ikke trenger så mye demping.

Eller for deg som liker å jogge med litt lettere sko.

Men for deg som løper mye, kommer dessverre ikke denne skoen til å vare så lenge. Denne modellen sitter godt på foten og har en normal og fin bredde. Skoen passer best til deg som har en normal til bred fot.

Design: Dette er en lettvektsmodell som har et fint og strømlinjet design. Den har detaljer i delikate farger av rødt, grått og hvitt.

Et minus er at det store hvite området på tuppen av skoen gjør at den ser litt klumpete ut akkurat der, og foten ser straks veldig mye større ut enn den egentlig er.

Spesifikasjoner

Produsent Asics
Pris 1299

Konklusjon

Lettvektstmodell som ikke egner seg for tyngre løpere. Egner seg imidlertid godt for lette mosjonister som ikke trener så ofte.

PS: Designet får foten din til å virke lengre enn den er.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning