Test av løpesko

Adidas Supernova Glide

Denne skoen sitter som en sokk på foten. Ekstremt god å løpe i.

NYDELIG: Kjedelig utseende, men du verden så gode disse skoene er å løpe med!

NYDELIG: Kjedelig utseende, men du verden så gode disse skoene er å løpe med! Foto: Foto: Adidas

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fantastisk passform

- Litt kraftig for deg som løper fortere eller lenger

Demping: Modellen har en veldig behagelig demping. Den er både myk og fast, noe som gir deg god kontakt med underlaget. Du føler at du får mye demping i denne skoen, og den vil passe for de fleste.

Den fungerer best for deg som normalpronerer, men det må du nesten prøve i butikken for å kjenne litt på selv. I tillegg fungerer modellen fint uansett om du er tykk eller tynn, høy eller lav, og det er et stort pluss.

Generell komfort: Modellen sitter som en sokk på foten din. Den har en helt fantastisk passform, og det gjør den selvsagt ekstremt god å løpe i.

Den har ingen sømmer i forfoten og en godt polstret hæl for optimal komfort. Dette er en enkel og tradisjonell treningssko, men det er absolutt ikke negativt.

Supernova Glide har beholdt det gode, gamle og gjort dette til en god sko for noen og enhver. Modellen sitter godt på foten, og er du plattfot, er kanskje dette modellen for deg.

Også hvis du trenger ekstra støtte under lengdebuen, er Supernova Glide verdt å prøve.

Design: Supernova Glide ser kanskje ut som en tradisjonell joggesko. Den har de tre grå stripene som er varemerket til Adidas, og utseendet ellers er ganske ordinært.

Vi får dessverre litt påskefølelse av det fremtredende gule i skoen.

Spesifikasjoner

Produsent Adidas
Pris 1499

Konklusjon

Ikke den stiligste skoen i testen, men den sitter som en sokk på foten. Sannsynligvis det beste valget for deg som er plattfot.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning