Test av løpesko

Puma Complete Tenos

Fast demping gir bedre kontakt med underlaget. Bambus i foret skal motvirke tåfislukt.

FAST I FISKEN: Stilige sko som er lette å løpe med. Noe mangelfull demping.

FAST I FISKEN: Stilige sko som er lette å løpe med. Noe mangelfull demping. Foto: Foto: Puma

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Stilig design og en lettløpt sko

- Litt lite demping i forfoten for deg som løper mye

Demping: Dempingen er bra, men dessverre ikke super. Føler du at du trenger mye demping, bør du nok velge deg en kraftigere modell.

Men for deg som ønsker en litt lettere løpesko, og som ikke bryr deg om den kraftige dempingen, vil denne gi deg det du trenger.

Pumas demping føles gjerne litt fast, men det betyr ikke at den er dårligere enn andre modeller. Fastere demping gjør at du kjenner underlaget du løper på bedre.

Generell komfort: Har du hørt at bambus skal være bra for svettetransport og luktkontroll? En del sokker og treningstøy er faktisk fremstilt av bambus.

Puma Complete Tenos er også utstyrt med bambus i innerforet, noe som skal hjelpe på lukten.

Det er litt vanskelig for oss å si om dette faktisk har noen effekt, da skoen ikke har blitt testet over lengre tid, men det høres absolutt lovende ut. Og vi håper flere produsenter følger denne trenden så vi endelig slipper illeluktende sko og treningsbager.

Skoen har en liten stabilitetssklie, men du vil ikke få noen spesiell støtte i den. Modellen er bredere enn fjorårets utgave og passer antageligvis enda flere. Dette er en treningssko for normalpronasjon, som passer for de aller fleste.

Design: Modellen har et fint og enkelt utseende i grått og mintgrønn. Litt for feminint design for enkelte, kanskje.

Spesifikasjoner

Produsent Puma
Pris 1400

Konklusjon

En pen og lett sko for mosjonister flest. Løper du mange ganger i uka, vil du nok være tjent med en sko med bedre demping.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning