Test av lette skalljakker

Hagløfs LIM Ozone jacket

Meget god lettvekter.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Generelt meget god passform

+ Meget lav egenvekt og lite pakkevolum

+ Solid i forhold til vekt

- Mangler lufteskår

- Hetta dekker litt dårlig på sidene

GOD LETTVEKTER: Hagløfs LIM Ozone jacket.

GOD LETTVEKTER: Hagløfs LIM Ozone jacket. Foto: Foto: Produsenten

Pris: 3699 kroner

Vekt: 360g(str L)

Stoff: GoreTex Pro Shell

Egen damemodell: Nei

Kjøpsinformasjon: Hagløfs AS Norge , tlf. 67 53 35 08

Spesifikasjoner

Produsent Hagløfs
Pris 3699

Konklusjon

Hette med gode justeringsmuligheter som gjør det enkelt å juster volum og å få den til å sitte godt. Den følger hodets bevegelser meget bra, men dekker for dårlig på sidene.

To høye frontlommer med god størrelse. Borrelås rundt håndledd og elastisk stramming helt nederst på jakken. Grei lengde foran og trukket godt ned bak, dette er bra. Armene tåler store utslag uten at de kryper opp over underarmen.

Godt snitt som også gir plass til et isolerende lag under. Dette er en av få jakker i denne testen uten lufteskår. De fleste testerne kommenterte at dette var noe de ønsker, selv om jakken har gode pustegenskaper.

Kan bruke lommene som "ventiler" om disse ikke er fylt opp med andre ting. Forsterkniger på skuldrene og noen refleksdetaljer frem og bak. Litt tynt stoff som gjør at jakken kan virke kald i sterk vind, men dette er nok prisen en må betale for såpass lav vekt. Har holdt vann ute og "puster" som sagt godt.

Et meget bra valg for deg som verdsetter lav vekt, gode pusteegenskaper og generelt god beskyttelse. Meget god 3-lags lettvekter med meget god passform. Anbefales.

Se hvilke nettbutikker som selger Hagløfs LIM Ozone jacket billigst:
Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning