Test av kokeapparater

GoSystem Flexifuel

Solid brenner, men en del feil, spesielt på pumpa.

Gosystem Flexifuel

Gosystem Flexifuel Foto: Foto: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert
  • Brensel: Bensin, parafin, diesel og gass
  • Vekt (brenner og pumpe): 450 g

Slik leser du karaktergrunnlaget

  • Praktisk bruk: Hvordan er kokeapparatet i praktisk bruk: koke vann, steke mat og varme telt. Hvor lang tid tar forvarmingen, og er den enkel å gjennomføre? Hvordan er regulering av effekt? Krever brenneren mye vedlikehold, og hvor enkelt er det å utføre vedlikeholdet? Følger det med en lett forståelig bruksanvisning?
  • Driftssikkerhet: Er kokeapparatet sikkert i bruk, er det deler som lett blir slitt eller kan gå i stykker? Alvorlige lekkasjer og deler som lett mistes
  • Effekt: Hvor lang tid tar det å koke 1 liter vann
  • Oppbevaring, verktøy og tilbehør: Er oppbevaringsposen praktisk og solid? Kan verktøyet som følger med, brukes til reparasjoner i felt, og hvordan er kvaliteten? Er det med annet tilbehør, reserve- eller vedlikeholdsutstyr?

Spesifikasjoner

Produsent GoSystem
Pris 998

Konklusjon

Stødig, med gode kjelestøtter. Lite støy, men må "gjetes" for å brenne jevnt og godt. Bra rep.sett medfølger. Brenneren kan enkelt skrus fast til en plate. Brå effektjustering. Trenger ikke å skifte dyse, men fungerer merkbart dårligere på bensin og parafin enn gass. Diesel kun en nødløsning. Litt prakk med kobling mellom flaska og drivstoffslangen. Tungvint rensing av dyse. "Huset" til enveisventilen på pumpa løsner for lett, slik at en fjær og selve ventilen kan falle ut under transport.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning