Test av drikkesekker

The North Face E Race

Veldig god å løpe med, enkelt å få i seg drikke underveis.

Foto: Foto: Giuseppe Dall'Arche
Sist oppdatert
The Nort Face E Race
The Nort Face E Race Foto: Foto: Giuseppe Dall'Arche

Størrelse: 1,5 liter

Laget for: Løping

Design: Dette er en veldig smal modell, med åpning bak der man kan se selve vannbeholderen. Den har en stållignende tråd over åpningen som kan strammes. Det er også et snøre utenpå vannbeholderen som enkelt kan strammes ved å bruke en skruknott på venstre rem.

Plass: Dette er en lett løpesekk som fyller sin oppgave fullt og helt. Den er laget så liten som mulig, og det er derfor kun gjort plass til vannbeholderen bak. På hver side av festene rundt livet er det en liten lomme der du kan ha nøkler og mobil, eventuelt en energibar til en lengre tur.

Komfort: Denne er kjempegod å ha på seg, den er behagelig og funker ypperlig til løping. Det er feste både rundt brystet og livet, som begge er behagelige. Det er også den eneste i testen med borrelåssystem! Dobbeltfestet med to borrelåser oppå hverandre over brystet er veldig praktisk.

Drikkefunksjon: En magnet foran på festet rundt brystet gjør det enkelt å ta slangen av og på for å drikke. Du åpner for vann ved å vri på drikketuten. Bit ned for å drikke og behold den åpen mens du løper.

Denne saken ble første gang publisert 27/03 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også