Test av drikkesekker

Camelbak Octane

Pluss for drikkesystem, minus for komfort.

Foto: Foto: Camelbak

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Et stort pluss er drikkemekanismen.

+ Kan brukes både til løping, sykling og turgåing.

+ Praktisk med utvendig lomme med nøkkelhank. Den har også oppbevaringslommer på magebeltet, der du kan få tak i nøttesnacks eller verdisaker mens du løper.

- Sekken er unisex, og kan bli litt stram over brystet for noen kvinner. Det hjelper heller ikke å løsne på remmene, for da sitter sekken for løst. Dette kan du imidlertid raskt finne ut ved å prøve sekken i butikken.

Foto: Foto: Produsenten

Størrelse: 2 liter

Laget for: Løping, sykling og turgåing

Design: Sekken er smal og har et klassisk sporty design. Snoren foran gir deg mulighet til å stramme sekken, slik at den blir litt smalere. Det er nok lagt mer vekt på komfort enn utseende, ettersom den skal egne seg til terrengløping.

Plass: Sekken er unisex og skal fungere til både turgåing, løping og sykling. Til turgåing og sykling ville det vært en fordel med en større sekk, ettersom man på lengre turer kan trenge plass til niste og lignende. Her er det lite ekstraplass, men den har en glidelås foran til nøkler og småting. En liten klype til nøkkelknippet gjør at de ikke rister mens du løper.

Komfort: Sekken sitter greit på ryggen. Den har feste både rundt livet og ovenfor brystet. Derfor føles den ikke ubehagelig på. Den er lett på ryggen, noe som er viktig på løpetur. Et lite minus er at du kan kjenne remmene som er til overs etter stramming på innsiden av armene mens du løper. Sekken gir god ventilasjon ettersom ryggstykket og selene er av netting.

Drikkefunksjon: Slangen holdes greit på plass på siden av sekken, slik at den ikke dingler i veien. Den er også veldig god å drikke fra. Du biter bare ned på tuten, og når du slipper den, stenges vannet automatisk. Den er dessuten enkel å fylle, med stor åpning. Isolert beholderlomme holder vannet avkjølt over lengre tid.

Spesifikasjoner

Produsent Camelbak
Pris 899

Konklusjon

En sporty og god allroundsekk for begge kjønn.

Gå til neste produkt i testen

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning