Test av drikkesekker

Nathan Intensity

Deilig og feminin komfort, men klønete drikkemekanisme.

Foto: Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kan brukes som vanlig sekk.

+ Sitter behagelig over brystet. Feminin sekk som er designet for kvinnekroppen.

- Upraktisk drikkesystem.

- Slangen er i veien når du sykler.

Foto: Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Størrelse: 2 liter

Laget for: Løping og sykling

Design: Sekken er liten og nett, lys og fin i fargen - veldig feminin. Den har doble frontlommer og to bakre rom med glidelås, noe som er en fordel. Denne er spesialdesignet for kvinner, og det liker vi!

Plass: Det er egen plass til mobil foran på festet, slik at du har den lett tilgjengelig. Også nøklene har en lomme med klype og netting som holder dem på plass. Det er også plass til en energibar, så da er vi i boks.

Komfort: Sekken er behagelig å ha på. Den er liten og nett og sitter fint rundt brystet. Skulderstroppene og lengden på ryggen er tilpasset kvinner. Den har ikke fester rundt livet, men sitter godt likevel. Du kan stramme festene foran brystet og på sidene. Den egner seg bedre til løping enn til sykling, ettersom slangen er litt i veien under sykling.

Drikkefunksjon: Drikkesystemet trekker dessverre ned på denne sekken. Den har et feste foran på brystet som gjør at slangen ikke henger og slenger, men samtidig er den litt klønete å feste på plass igjen mens du løper. Selve tuten har et åpne/lukke- system som kan sinke drikkingen litt. Du må dra ut tuten for å få drukket vann, og dra den ned for å lukke den. Når vi prøver å la den være åpen hele tiden, lekker den vann. Men det er enkelt å fylle på sekken, ettersom drikkeposen har en stor åpning. Det er også mulig å ta ut selve drikkeposen, slik at du kan bruke sekken alene.

Spesifikasjoner

Produsent Nathan
Pris 699

Konklusjon

Søt veske med mange fine detaljer, men drikkesystemet fungerer ikke optimalt.

Gå til forsiden av testen

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning